SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bayern Münih – Arsenal maçı AZ TV'den canlı yayınlanacak

Şampiyonlar Ligi’nde günün maçı Bayern Münih Arsenal maçı canlı yayın ile AZ TV’den izlenebilecek. Bayern Münih – Arsenal maçının canlı yayınını merak eden futbol severler, maçı AZ TV canlı yayın ile izleyebilecekler.

Bayern Münih – Arsenal maçı AZ TV canlı yayın ile izlenebilecek. Şampiyonlar Ligi’nde heyecan tüm hızıyla sürüyor. 4 Kasım Çarşamba gününün Şampiyonlar Ligi’nde öne çıkan karşılaşası Bayern Münih – Arsenal maçı canlı yayınla AZ TV kanalından ekranlara gelecek. F Grubu’nun önemli maçı Bayern Münih – Arsenal karşılaşması TSİ ile saat 22:45’te başlayacak. Bayern Münih’in stadı Allianz Arena’da oynanacak karşılaşmada İtalyan hakem Gianluca Rocchi düdük çalacak. Josep Guardiola ile Arsene Wenger’in karşılaşmasının sonucu büyük bir merakla bekleniyor.

Grupta 6 puanla liderlik koltuğunda oturan Bayern Münih, bu sezon oynadığı tüm turnuvalarda sadece Arsenal takımına mağlup oldu. İki hafta önce İngiltere’de oynanan maçı 2-0 kaybeden Bayern Münih, hem rövanşı almak hem de gruptan çıkma yolunda büyük bir adım atmak amacında. Hafta sonunda ligde E.Frankfurt deplasmanından 1 puanla ayrılan Bayern Münih, Bundesliga’da ilk defa puan kaybetti. Bayern Munich Şampiyonlar Ligi'nde kendi evinde oynadığı son yedi maçı kazanırken, bu maçların beş tanesinde kalesini gole kapattı ve toplamda üç gol yedi. Bu sezon hem Almanya Bundesliga hem de Şampiyonlar Ligi’nde fırtınalar estiren Bayern Münih’te Mario Götze, Franck Ribery ve Sebastian Rode’un sakatlıkları sürüyor. Badstuber ve Bernat da sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler.

Konuk Arsenal ise grupta hayal kırıklığı yaşadı. Olympiakos ve Dinamo Zagreb’e karşı sürpriz sonuçlarla mağlup olan Arsenal, Bayern Münih’i yenerek gruptan çıkma umutlarını yeşertti. Arsenal için 3 puan gruptan çıkma yolunda büyük bir anlam ifade ediyor. Hafta sonunda ligde oynadığı Swansea maçını 3-0 kazanarak moral depolayan Arsene Wenger’in öğrencilerinin B.Münih karşısında neler yapacağı merak konusu. Arsenal bu maçta Walcott, Chamberlain ve Aaron Ramsey gibi önemli oyuncularından eksik olacak.

BAYERN MÜNİH – ARSENAL

STAT: Allianz Arena

SAAT: 22:45

YAYIN: AZ TV & Tivibu Spor

BAYERN MÜNİH: Neuer, Lahm, Boateng, Martinez, Alaba, Alonso, Vidal, Costa, Robben, Muller, Lewandowski

ARSENAL: Cech, Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Moreal, Coquelin, Cazorla, Ozil, Sanchez, Campbell, Giroud

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler