SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester City - Norwich maçı canlı yayınla Lig Tv’de

İngiltere Premier Ligi’nde haftanın önemli karşılaşmalarından Manchester City – Norwich maçı canlı yayın ile Lig Tv’den izlenebilecek. Manchester City – Norwich canlı yayını Lig Tv’den izle. Premier Lig heyecanı Lig Tv canlı yayınları ile devam ediyor.

Manchester City - Norwich maçı heyecanı Lig Tv canlı yayın ile izleyicilere ulaşacak. Manchester City - Norwich canlı yayını için Lig Tv izle. İngiltere Premier Lig’de heyecan tüm hızıyla sürüyor. 11.haftanın önemli maçında Manchester City – Norwich maçı canlı yayınlanacak. Manchester City ile Norwich kozlarını 11.haftada paylaşacak. Manchester City’nin sahası Etihad Stadı’nda oynanacak Manchester City - Norwich maçı TSİ ile saat 18:00’de başlayacak ve Lig Tv canlı yayın ile futbol severler tarafından izlenebilecek. Türkiye’den Lig Tv kanalının canlı yayınlayacağı maçı hakem Robert Madley yönetecek.

Ligde iyi bir performans sergileyen Manchester City, 10 maç sonunda topladığı 22 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Son haftalarda hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de Premier Lig’de yenilmezlik serisi yakalayan Manchester City’de hedef Norwich maçını da kayıpsız geçmek. Hafta sonunda FA Cup’ta Crystal Palace’i 5-1 mağlup eden Manchester City, sahasında 4 galibiyet 1 mağlubiyetle oynuyor. Manc. City’de bu maç öncesi sakatlıklar can sıkıyor. Zabaleta, Clichy, Nasri, David Silva, Agüero ve Delph sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek isimler.

Konuk Norwich ise son haftalarda kötü bir performans sergiliyor. Ligdeki son 4 maçından yalnızca 1 puan çıkartabilen Norwich City, topladığı 9 puanla ligde kendisine 16.sırada yer buldu. Hafta sonunda FA Cup’ta Everton’a penaltı atışları sonucunda elenen Norwich City, Manchester City deplasmanında puan ya da puanlar arayacak.

MANCHESTER CİTY - NORWİCH MUHTEMEL 11’LER

STAT: Etihad

SAAT: 18:00

YAYIN: Lig Tv

MANCHESTER CİTY: Hart; Sagna, Kompany, Otamendi, Kolarov; Fernandinho, Toure; Sterling, Silva, Bruyne; Bony

NORWİCH: Ruddy; Martin, Bassong, Bennett, Olsson; Brady, Dorrans, Tettey, Redmond; Howson; Jerome

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler