SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chelsea – Liverpool maçı İdman Tv'den canlı yayınlanacak

İngiltere Premier Ligi’nde haftanın karşılaşması Chelsea – Liverpool maçı canlı yayın ile İdman Tv’den izlenebilecek. Chelsea – Liverpool canlı yayını İdman Tv’den izle. Premier Lig heyecanı İdman Tv canlı yayınları ile devam ediyor.

Chelsea – Liverpool maçı heyecanı İdman Tv canlı yayın ile izleyicilere ulaşacak. Chelsea – Liverpool canlı yayını için İdman Tv izle. İngiltere Premier Lig’de heyecan tüm hızıyla sürüyor. 11.haftanın önemli maçında iki dev İngiliz kulübü karşı karşıya gelecek. Chelsea ile Liverpool kozlarını 11.haftada paylaşacak. Chelsea’nin sahası Stamford Bridge’te oynanacak Chelsea – Liverpool maçı TSİ ile saat 15:45’te başlayacak ve İdman Tv canlı yayın ile futbol severler tarafından izlenebilecek. Türkiye’den de Lig Tv 3 kanalının canlı yayınlayacağı maçı hakem Mark Clattenburg yönetecek. Jose Mourinho ve Jürgen Klopp’un karşılaşmasının sonucu merakla bekleniyor.

Son şampiyon Chelsea bu sezon adeta kabus görüyor. İlk 10 haftada yalnızca 11 puan toplayan Chelsea ligde 15.sırada yer alıyor. Ligde geçen hafta West Ham United deplasmanına konuk olan Chelsea maçı 2-1 kaybetmişti. Hafta sonunda da FA Cup’ta Stoke City’e elenen Chelsea, Liverpool karşısında galip gelerek kötü gidişe dur demek ve moral bulmak amacında. Bir maçlık cezası biten Nemanja Matic tekrar 11’e dönerken forvette Diego Costa oynayacak. Branislav Ivanovic ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Konuk Liverpool ise ligde beraberliklere abone oldu. Brendan Rodgers’ın yerine gelen teknik direktör Jürgen Klopp’la 2 maçta yalnızca 2 puan alabilen Liverpool zorlu deplasmandan galip gelerek üst sıralara tırmanma amacı taşıyor. 14 puanla 9.sırada yer alan Liverpool’un Jürgen Klopp yönetiminde çıkış yaşayıp yaşayamayacağı merak konusu. Ligde deplasmanlarda oynadığı 5 maçta yalnızca 1 galibiyet alabilen Liverpool’da cezası biten James Milner forma giyebilecek. Sakatlığı sona erene Benteke de Liverpool’un gol yollarındaki umudu olacak.

CHELSEA – LİVERPOOL MUHTEMEL 11’LER

STAT: Stamford Bridge

SAAT: 15:45

YAYIN: İdman Tv & Lig Tv 3

CHELSEA: Begovic; Azpilicueta, Cahill, Terry, Zouma; Matic, Fabregas; Willian, Hazard, Pedro; Costa

LİVERPOOL: Mignolet; Moreno, Skrtel, Sakho, Clyne; Can, Lucas, Milner; Coutinho, Lallana; Benteke

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler