SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Torku Konyaspor – Gençlerbirliği maçı canlı yayınla Lig Tv’de

Spor Toto Süper Lig’de 10.haftanın karşılaşması T.Konyaspor – Gençlerbirliği maçı canlı yayınla Lig Tv’den izlenebilecek. Torku Konyaspor - Gençlerbirliği maçı saat 19:00’da başlayacak.

Spor Toto Süper Lig’te önemli Torku Konyaspor - Gençlerbirliği maçı Lig Tv canlı yayınla izleyicilere ulaşacak. Spor Toto Süper Lig heyecanı Lig Tv canlı yayın sayesinde tüm hızıyla sürüyor. Lig Tv canlı yayınları ile haftanın tüm Süper Lig maçları canlı yayın ile ekranlara geliyor. 10.hafta maçı Torku Konyaspor – Gençlerbirliği karşılaşması da saat 19:00’dan itibaren Lig Tv kanalının canlı yayını ile izlenebilecek. Torku Arena Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek.

Ligin ilk bölümünde aldığı iyi sonuçlarla 15 puan toplayan ve 7.sıraya yerleşen Torku Konyaspor sahasında Ankara ekibi Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Teknik direktörlüğünü Aykut Kocaman’ın yaptığı T.Konyaspor, genel itibariyle iyi bir sezon geçiriyor. 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet Torku Konyaspor’u 7.sıraya yerleştirdi. Geçen hafta Başakşehir deplasmanında sahaya çıkan yeşil-beyazlı ekip maçı 4-0 kaybetti.

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

Konuk Gençlerbirliği ise dengesiz sonuçlar alsa da son haftalarda gözle görülür bir çıkış yakaladı. Teknik direktörlüğünü Mehmet Özdilek’in yaptığı Ankara ekibi topladığı 10 puanla 14.sırada yer alıyor. Geçen hafta Osmanlıspor’u konuk eden Gençlerbirliği Ante Kulusic’in tek golüyle 3 puana ulaştı. Henüz deplasmanlarda puan elde edemeyen kırmızı-siyahlı takım bu gidişatı tersine çevirme amacında. Konyas deplasmanında en etkili gol ayağı ise Moestafa El Kebir olacak.

TORKU KONYASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ

STAT: Torku Arena

SAAT: 19:00

YAYIN: Lig Tv

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler