SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karabükspor - Boluspor maçı canlı yayınla TRT Spor’da

PTT 1.Lig’te 10.haftanın önemli karşılaşmalarından biri olan Karabükspor - Boluspor maçı canlı yayınla TRT Spor kanalından izlenebilecek. Karabükspor – Boluspor maçı saat 18:00’te başlayacak.

PTT 1.Lig’te önemli Karabükspor – Boluspor maçı TRT Spor canlı yayınla izleyicilere ulaşacak. PTT 1.Lig heyecanı TRT canlı yayın sayesinde tüm hızıyla sürüyor. TRT canlı yayınları ile haftanın önemli maçlara ekranlara geliyor. 10.haftanın önemli maçlarından birisi olan Karabükspor - Boluspor karşılaşması da saat 18:00’ten itibaren TRT Spor kanalının canlı yayını ile izlenebilecek. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mehmet Emre Atasoy yönetecek. Play-off potasında bulunan iki takımın mücadelesi nefesleri kesecek.

Ev sahibi Karabükspor topladığı 18 puanla ligde liderlik koltuğunda oturuyor. Süper Lig’e yeniden yükselmenin hesaplarını yapan Karabükspor, teknik direktör Elvir Baljic yönetiminde başarılı olmayı amaçlıyor. Evinde henüz mağlubiyetle tanışmayan Karabükspor, ligde toplamda 6 maçtır da kaybetmiyor. Geçen hafta Samsunspor deplasmanında sahaya çıkan Karabükspor, maçı 9 kişi tamamlamasına rağmen oyunu kilitlemeyi başardı ve rakip sahadan 0-0 eşitlikle ayrılmayı başardı. Geçen hafta kırmızı kart gören İsmail Dinler ve Kerim Zengin bu maçta cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

Konuk Boluspor’un ise yıllardır süren Süper Lig özlemi, bu performans sürdüğü takdirde devam edecek gibi gözüküyor. Lige çok kötü bir başlangıç yaptıktan sonra arka arkaya alınan iki galbiyetle kendine gelen Boluspor, son 2 maçtan ise yalnızca 1 puan çıkartabildi. Geçen hafta sahasında Alanyaspor’u konuk eden Boluspor maçı 2-0 kaybetti. Henüz deplasmanda galibiyet sevinci yaşayamayan Boluspor’un bu maçta neler yapacağı merak konusu. Andaç Güleryüz ve Tevfik Köse gibi gol ayakları Boluspor’a 3 puan getirmeye çalışacak.

KARABÜKSPOR - BOLUSPOR

STAT: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

SAAT: 18:00

YAYIN: TRT Spor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler