SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elazığspor – Samsunspor maçı canlı yayınla TRT HD’te

PTT 1.Lig’te 10.haftanın önemli karşılaşmalarından biri olan Elazığspor – Samsunspor maçı canlı yayınla TRT HD kanalından izlenebilecek. Elazığspor – Samsunspor maçı saat 18:00’te başlayacak.

PTT 1.Lig’te kritik Elazığspor – Samsunspor maçı TRT HD canlı yayınla izleyicilere ulaşacak. PTT 1.Lig heyecanı TRT canlı yayın sayesinde tüm hızıyla sürüyor. TRT canlı yayınları ile haftanın önemli maçlara ekranlara geliyor. 10.haftanın önemli maçlarından birisi olan Elazığspor – Samsunspor karşılaşması da saat 18:00’ten itibaren TRT HD kanalının canlı yayını ile izlenebilecek. Elazığ Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Play-off potasında bulunan iki takımın mücadelesi nefesleri kesecek.

Ev sahibi Elazığspor topladığı 17 puanla 4.sırada yer alıyor. Süper Lig’e yeniden yükselmenin hesaplarını yapan Elazığspor teknik direktör Bayram Bektaş yönetiminde başarılı olmayı amaçlıyor. Her ne kadar son 3 maçta alınan tek galibiyet moralleri bozsa da, Samsunspor karşısında alınacak bir galibiyet altın değeri taşıyor. Sahasında mağlubiyet yüzü görmeyen Elazığspor, geçtiğimiz hafta Karşıyaka’ya konuk olmuş ve maçı 2-0 kaybetmişti. Elazığspor taraftarlarının gözleri, ligde 8 gole imza atan Serdar Özbayraktar’ın üzerinde olacak.

Konuk Samsunspor ise 9 maçta 16 puan kazanarak ligde kendisine 5.sırada yer buldu. Yaptığı iyi başlangıcın ardından son maçlarda kötü sonuçlar alan Samsunspor, bu deplasmandan galip gelerek hem kötü gidişi durdurmak hem de üst sıralara yükselmek istiyor. Son 3 maçından yalnızca 2 puan çıkartabilen Karadeniz ekibinin Elazığspor deplasmanında neler yapacağı merak konusu. Mehmet Çakır, Ofoedu ve Mustafa Sevgi gibi golcü futbolcular takımın en büyük silahları olacak.

ELAZIĞSPOR – SAMSUNSPOR

STAT: Elazığ Atatürk

SAAT: 18:00

YAYIN: TRT HD

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler