SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesirspor – Yeni Malatyaspor maçı canlı yayınla TRT Spor’da

PTT 1.Lig’de 10.haftasında Balıkesirspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geliyor, karşılaşma canlı yayınla TRT Spor’dan yayınlanıyor. TRT Spor canlı yayınları ile PTT 1.Lig heyecanı sürüyor.

Balıkesirspor – Yeni Malatyaspor maçı TRT Spor canlı yayın ile izlenebilecek. TRT Spor canlı yayınları ile PTT 1.Lig heyecanı tüm hızıyla sürüyor. PTT 1.Lig 10.haftasında Balıkesirspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geliyor. Alt sıralarda bulunan iki takımın mücadelesinin bir hayli çekişmesi geçmeli bekleniyor. Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma 29 Ekim Perşembe günü saat 18:00’da başlayacak. Maçta hakem Özgür Yankaya düdük çalacak. Balıkesirspor ve Yeni Malatyaspor’un kıran kırana geçecek mücadelesi TRT Spor canlı yayın ile izleyicilere ulaşacak.

Ev sahibi Balıkesirspor, 9 maçta topladığı 9 puanla ligde 14.sırada yer alıyor. Evinde henüz maç kaybetmemesine rağmen 1 galibiyet, 3 beraberlik alan Balıkesirspor kazanarak çıkışa geçmek amacında. Ligde oynadığı son maçta deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşan Balıkesirspor mücadeleden 2-0 yenik ayrılmıştı. Genereo Zeefuik ve Muğdat Çelik gibi gol yollarında etkili oyunculara sahip olan Balıkesirspor seyircisi önünde 3 puanı hedefliyor.

Konuk ekip Yeni Malatyaspor ise ligde bir türlü istediği sonuçları alamadı. 8 puanla 16.sırada yer alan Y.Malatyaspor’un teknik direktörlüğünü İrfan Buz yapıyor. Ligde geçen hafta sahasında Denizlispor’u konuk eden Y.Malatyaspor sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Azubuike Okey de gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Yeni Malatyaspor bu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılarak alt sıralardan uzaklaşma amacında.

BALIKESİRSPOR – YENİ MALATYASPOR

STAT: Balıkesir Atatürk

SAAT: 18:00

YAYIN: TRT Spor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler