SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor - Gaziantepspor maçı canlı yayınla Lig Tv'de

Trabzonspor - Gaziantepspor maçı bu akşam Lig Tv canlı yayın ile ekranlara geliyor. Büyük bir heyecana sahne olacak Trabzonspor - Gaziantepspor maçı saat 21:45’te başlayacak.

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Trabzonspor-Gaziantepspor maçı heyecanı var. Trabzospor, Gaziantepspor'u kendi sahasında konuk edecek. Süper Ligde 4 maçlık mağlubiyet aldıktan sonra Sivasspor'u yenerek moral depolayan Trabzonspor, bu kez en az 3 puan yükselerek galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Çağatay Şahan'ın yöneteceği Trabzonspor - Gaziantepspor maçı bu akşam saat 21.45'te futbol severlerin karşısında olacak. Süper Lig'de son 3 maçını kazanmayı başararak 13 puana ulaşan, ancak son 2 maçını ise puansız tamamlayan Gaziantepspor ise üst sıralarda kendisine yer bulmak istiyor. Süper Lig maçlarında istedikleri sonucu alamayan iki takım Trabzonspor - Gaziantepspor maçının nefes kesmesi bekleniyor.

TRABZONSPOR-GAZİANTEPSPOR 59. KEZ BULUŞUYOR

Trabzonspor ile Gaziantepspor maçıyla birlikte iki takım ligde 59. kez karşı karşıya gelmiş olacak. Bugüne kadar Trabzonspor ile Gaziantepspor arasında yapılan 58 maçta, Trabzonspor'un galibiyetlerde 30’a 13 üstünlüğü var. Bordo-Mavili takım 15 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda kalesinde 59 gol gördü. Trabzonspor, Gaziantepspor karşısında 1981-82 ve 1996-97 sezonunda 5-0, 1992-93 sezonunda ise 6-2’lik farklı galibiyetlerle sahadan ayrıldı.

TRABZONSPOR VE GAZİANTEPSPOR MAÇ BİLGİLERİ VE MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR

Esteban, Salih, Mustafa, Douglas, Constant, Mbia, Okay, Marin, M.Ekici, Erkan, N’Doye, T.D.: Şota Arveladze

GAZİANTEPSPOR

Karcemarskas, Barış, Elyasa, Arokoyo, Marcal, Abuda, Erdem, Larsson, Orkan, Putsila, M.Demir, T.D.: Mutlu Topçu

STAT: Avni Aker

SAAT: 21.45

YAYIN: Lig TV

HAKEM: Çağatay Şahan

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler