SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Wolfsburg – Bayern Münih maçı canlı yayınla NTV Spor’da

Almanya Kupası’nda Wolfsburg – Bayern Münih maçı NTV Spor canlı yayın ile ekranlara geliyor. Büyük bir heyecana sahne olacak maç saat 22:30’da başlayacak.

Almanya DFB Kupası 2.Tur maçında Wolfsburg ile Bayern Münih karşı karşıya geliyor, NTV Spor canlı yayın ile izleyicilere ulaşıyor. Almanya Kupası’ndaki bu önemli maç NTV Spor şifresiz canlı yayın ile ekranlara gelecek. Wolfsburg’un sahası Volkswagen Arena’da oynanacak karşılaşmayı hakem Knut Kircher yönetecek. Saat 22:30’da başlayacak karşılaşma NTV Spor canlı yayın ile izlenebilecek. Almanya’da fırtına gibi esen B.Münih’in kupa maçında ligin güçlü takımlarından Wolfsburg önünde neler yapacağı büyük merak konusu.

Ev sahibi Wolfsburg, Almanya’da son yılların büyük çıkış yakalayan takımlarının başında geliyor. Geçen sezon ligi ikinci sırada tamamlayan ve doğrudan Şampiyonlar Ligi’ne katılan Wolfsburg, bu sene 10 maçta topladığı 18 puanla ligde 4.sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ile karşılaşan Wolfsburg, Das Bost ve Max Kruse’nin golleriyle maçtan 2-0 galip geldi. Hafta sonunda ise Darmstadt deplasmanına çıkan Wolfsburg, Daniel Caligiuri’nin golüyle maçtan 3 puanla ayrıldı.

Konuk takım Bayern Münih ise Almanya’da fırtına gibi. Ligde oynadığı 10 maçın tamamını da kazanan Bayern Münih, bu sezonki tek mağlubiyetini geçtiğimiz hafta içinde deplasmanda Arsenal karşısında aldı. Hafta sonunda ise sahasında Köln’ü konuk eden B.Münih, Robben, Vidal, Lewandowski ve Müller’in golleriyle maçı 4-0 kazandı.

WOLFSBURG – BAYERN MÜNİH

STAT: Volkswagen Arena

SAAT: 22:30

YAYIN: NTV Spor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler