SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lig Tv canlı yayınla Sivasspor Trabzonspor izle

Lig Tv canlı yayınla Spor Toto Süper Lig 9.hafta maçı Sivasspor Trabzonspor izle. Sivasspor - Trabzonspor canlı izle yollarını merak eden taraftarlar, Lig Tv canlı yayın ile sorularının yanıtlarını bulabilirler.

Spor Toto Süper Lig 9.haftasında Sivasspor Trabzonspor maçı Lig Tv kanalından canlı izlenebilecek. Süpe Lig’in resmi yayıncısı Lig Tv canlı izle yolları futbol severler tarafından merak ediliyor. Zira bu akşam saat 19:00’de başlayacak ve Sivas 4 Eylül Stadı’nda oynanacak Medicana Sivasspor - Trabzonspor maçı, Lig Tv canlı yayın ile izlenebilecek. Lig Tv canlı izlemek için yapılması gerekenler haberimizde. Lig Tv şifresiz canlı yayınla Sivasspor - Trabzonspor maçı izlenebilecek.

Sergen Yalçın’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Medicana Sivasspor ligde ilk 8 haftada istediğini bulamadı. Beraberliklere abone olan Sivasspor ligde topladığı 6 puanın hepsini beraberlikler sayesinde elde etti. Ligde henüz galibiyeti olmayan ve 16.sırada yer alan Sivasspor, güçlü rakibi karşısında sezonun ilk galibiyetini elde etmek istiyor. Ligde geçen hafta Kasımpaşa’ya konuk olan Sivasspor sahadan 2-1’lik skorla boynu bükük ayrılmıştı. Yekta Kurtuluş ve Barrales’in sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekleri maçta, Batuhan da kadro dışı kaldığı için sahada yer almayacak.

Konuk Trabzonspor ise lige yaptığı iyi başlangıç sonrası arka arkaya aldığı kötü skorlarla zirve yarışından geriye düştü. 8 maçta topladığı 10 puanla 11.sırada yer alan Karadeniz ekibi ligde oynadığı son 4 maçı kaybetti. En son Mersin İ.Y deplasmanına konuk olan bordo-mavili ekip maçı 3-2 kaybetti. Teknik direktör Şota Arveladze’nin geleceğinin konuşulmaya başlandığı takımda, Sivasspor maçının kaybedilmesi bardağı taşıracak son damla olabilir. Konuk takımda Onur Kıvrak, Constant, Musa Nizam ve Mehmet Ekici sakatlıkları dolayısıyla forma giyemeyecek isimler.

Maçı Lig Tv canlı yayın ile izlemek isteyen futbol severler Digiturk Play sitesine üye olabilir. http://www.digiturkplay.com.tr/ adresini ziyaret edecek futbol severler, 14.99 ve 9.99 TL’lik fiyat seçenekleriyle maçı satın alabilir ve Sivasspor Trabzonspor maçını izleyebilir.

SİVASSPOR – TRABZONSPOR

STAT: Sivas 4 Eylül

SAAT: 19:00

SİVASSPOR: Setkus, Cicingo, Boye, İbrahim, Ziya, Kone, Adem, Burhan, Taouil, Abalo, Chahechouhe

TRABZONSPOR: Esteban, Cavanda, Mustafa, Douglas, Medjani, Mbia, Okay, Yusuf, Marin, Erkan, Deniz

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler