SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adana Demirspor – Adanaspor maçı canlı yayınla TRT Spor’da

Adana derbisi TRT Spor canlı yayınla izleyicilere ulaşacak, Adana Demirspor – Adanaspor maçı TRT Spor canlı yayın ile izlenebilecek. PTT 1.Lig’de 9.haftanın en önemli maçı Adana Demirspor ile Adanaspor arasında.

Adana derbisi öncesi nefesler tutuldu, TRT Spor canlı yayın ile izlenebilecek Adana Demirspor – Adanaspor maçının heyecanı taraftarları sardı. Adana Demirspor – Adanaspor derbisi TRT Spor canlı yayın ile izleyicilere ulaşacak. Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 18:30’da başlayacak. Çekişmeli geçmesi beklenen mücadelede hakem Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Erdem Byık yapacak. Adana şehrinin iki büyük ve lokomotif kulübünün mücadelesi adına yakışır bir derbi.

Maçta ev sahipliği yapacak taraf Adana Demirspor. Yeni sezonda iyi bir açılış yaptıktan sonra son 4 maçta yalnızca 1 puan alabilen ve puan durumunda gerileyen Adana Demirspor, 11 puanla 8.sırada yer alıyor. Ligde oynadığı son maçta Elazığ deplasmanına giden A.Demir sahadan 1-0’lık skorla boynu bükük ayrıldı. Ozan Tahtaişleyen, Emrullah Şalk ve Anıl Sarak’ın sakaltıkları nedeniyle forma giymeleri beklenmiyor. Adana Demirspor’un en golcü oyuncusu Mickael Pote bu maçta da sahada olacak. Ateşli Adana Demir taraftarı bu akşam Pote’den gol ya da goller bekleyecek.

Konuk Adanaspor ise sezonu kötü açtıktan sonra son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla toparlanma trendine girdi. Eyüp Arın’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Adanaspor, ligde oynadığı son maçta Altınordu’yu konuk etti ve sahadan 4-2 mağlubiyetle ayrıldı. 8 maçta toplanan 11 puanla puan durumunun 9.sırasında yer alan Adanaspor’da bu maç öncesi 3 önemli eksik bulunuyor. Mehmet Sak ve Yiğitcan Gölboyu sakatlıkları nedeniyle, Emre Uğur Uruş ise cezası nedeniyle forma giyemeyecek isimler. Gol yollarındaki etkili isim Ergin Keleş ise ilk 11’de.

ADANA DEMİRSPOR – ADANASPOR

STAT: Adana 5 Ocak Fatih Terim

SAAT: 18:30

HAKEM: Mete Kalkavan

YAYIN: TRT Spor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler