SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Celta Vigo – Real Madrid maçı canlı yayınla İdman Tv’de

İspanya La Liga 9.hafta maçında Celta Vigo ile Real Madrid karşı karşıya gelecek, mücadele canlı yayın ile İdman Tv kanalından izlenebilecek.

İspanya La Liga 9.haftasında Celta Vigo – Real Madrid maçı İdman Tv canlı yayın ile izleyicilere ulaşacak. Birçok ülkede ilgiyle izlenen İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Sezona müthiş bir başlangıç yapan Celta Vigo sahasında İspanya devi Real Madrid’i konuk edecek ve karşılaşma Azerbaycan kanalı İdman Tv aracılığıyla izlenebilecek. Saat 17:00’de başlayacak karşılaşma Celta Vigo’nun sahası Balaidos’ta oynanacak. Sezonun flaş ekiplerinden Celta Vigo’nun Real Madrid karşısında neler yapacağı büyük merak konusu.

Arjantinli teknik adam Eduardo Berizzo yönetiminde mütevazi kadrosuna rağmen sezona müthiş bir başlangıç yapan Celta Vigo, 8 maçta topladığı 18 puanla ligin zirvesini Real Madrid ve Barcelona ile paylaşıyor. Ligde henüz mağlup olmayan, sahasında Barcelona’yı 4-1 mağlup eden Celta Vigo, Real Madrid’i de mağlup edip liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Geçen hafta Villarreal deplasmanına konuk olan Celta Vigo sahadan 2-1 galip ayrılmıştı. Gol yollarında Nolito ve Iago Aspas ile etkili olan Celta Vigo’nun bu maçta neler yapacağı merak ediliyor.

Konuk Real Madrid ise sakatlıklarla başı belada olmasına rağmen 18 puan ve averajla liderlik koltuğunda oturuyor. Deplasmanda oynadığı 4 maçın 2’sini kazanan R.Madrid, geçen hafta evinde Levante’yi 3-0 gibi rahat bir skorla geçmişti. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi arenasına çıkan Real Madrid, PSG deplasmanından 1 puanla dönmüştü. Pepe, Benzema, Gareth Bale, James Rodriguez ve Carvajal gibi oyuncuların sakatlıklarında takımdaki gol yükünü yine Cristiano Ronaldo çekiyor.

Azerbaycan kanalı İdman Tv’yi izlemek isteyen futbol severler, uydu alıcıları sayesinde İdman Tv’yi bulabilir ya da İdman Tv internet sitesinden Celta Vigo – Real Madrid maçını canlı izleyebilir.

CELTA VİGO – REAL MADRİD

STAT: Balaidos

SAAT: 17:00

YAYIN: İdman Tv

CELTA VİGO: Alvarez, Mallo, Jonny, Gomez, Cabral, Hernandez, Wass, Fernandez, Aspas, Nolito, Orellana

REAL MADRİD: Navas, Varane, Nacho, Marcelo, Danilo, Kroos, Casemiro, Kovacic, Ronaldo, Isco, Jese

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler