SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

West Ham United – Chelsea maçı canlı yayınla Digiturk 80’de

İngiltere Premier Ligi 10.hafta maçında West Ham United ile Chelsea karşı karşıya gelecek, mücadele canlı yayın ile Digiturk 80 kanalından izlenebilecek.

İngiltere Premier Lig 10.haftasında West Ham United – Chelsea maçı Digiturk 80.kanalda canlı yayın ile izleyicilere ulaşacak. Dünya futbolunun en çok takip edilen liglerinden biri olan İngiltere Premier Ligi’nde heyecan fırtınası devam ediyor. Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham United sahasında Mourinho’nun çalıştırdığı Chelsea’yi konuk edecek. West Ham United – Chelsea maçı saat 17:00’den itibaren Digiturk Kanal 80’den canlı yayınlanacak. Boleyn Ground Upton Park’ta oynanacak karşılaşmanın hakemliğini Jonathan Moss yapacak.

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Slaven Bilic’in çalıştırıcılğını yaptığı West Ham United, ligde iyi sonuçlar alarak kendisine üst sıralarda yer buldu. 9 maçta topladığı 17 puanla 4.sırada yer alan West Ham United, ligde ve kupada toplamda oynadığı son 6 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi. Ligdeki son maçında Crystal Palace deplasmanına konuk olan West Ham, sahadan 3-1 galibiyetle ayrılmıştı. W.Ham United’ta Alex Song, Winston Reid ve Victor Moses bu maçta forma giymeyecek isimler. Ev sahibi ekibin en önemli gol ayağı Dimitri Payet olacak.

Konuk ekip Chelsea ise sezona büyük bir hayal kırıklığıyla başladı. Mourinho’nun teknik direktörlüğünü yaptığı “Maviler”, 9 maçta topladığı 11 puanla ligde 12.sırada yer alıyor. Ligde oynadığı son Aston Villa maçını 2-0 kazanan Chelsea, hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde Ukrayna deplasmanına çıktı ve Dinamo Kiev’le karşı karşıya geldi. Soğuk bir atmosferde oynanan maç 0-0 sona erdi. Chelsea’de sakat oyuncular arasında Remy, Ivanovic, Pedro ve Courtois bulunuyor.

WEST HAM UNİTED – CHELSEA

STAT: Boleyn Ground Upton Park

SAAT: 17:00

YAYIN: Digiturk Kanal 80

WEST HAM UNİTED: Adrian; Jenkinson, Collins, Tomkins, Cresswell; Kouyate, Noble; Valencia, Lanzini, Payet; Sakho

CHELSEA: Begovic; Zouma, Cahill, Terry, Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Fabregas, Hazard; Costa

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler