SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altınordu – Göztepe maçı canlı yayınla TRT Spor’da

PTT 1.Lig 9.hafta karşılaşması Altınordu - Göztepe maçı canlı yayınla TRT Spor’dan izlenebilecek. TRT Spor canlı yayını ile PTT 1.Lig heyecanı son hızıyla sürüyor. TRT Spor izleme detayları haberimizde.

PTT 1.Lig 9.haftasında Altınordu - Göztepe karşı karşıya gelecek, mücadele canlı yayınla TRT Spor kanalından izlenebilecek. TRT Spor’da PTT 1.Lig heyecanı yaşanıyor. TRT Spor yayınları ile PTT 1.Lig maçları canlı yayınla izlenebiliyor. TRT Spor izleme detayları haberimizde. Günün önemli PTT 1.Lig maçlarından biri olan Altınordu - Göztepe karşılaşması TRT Spor’dan izlenebilecek. İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşma 24 Ekim Cumartesi günü saat 15:30’da başlayacak. Karşılaşmada hakem Koray Gençerler düdük çalacak.

Ev sahibi Altınordu 8 maçta topladığı 12 puanla 7.sırada yer alıyor. Ligde 5 maçtır kaybetmeyen İzmri ekibi, teknik direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde iyi sonuçlar alıyor. Ligdeki son maçında Adanaspor deplasmanına konuk olan Altınordu, evine 4-2’lik galibiyetle döndü. Altınordu’nun en golcü oyuncuları Murat Yılmaz ve Çağlar Söyüncü, bu maçta da en önemli gol silahları olacak.

Konuk ekip Göztepe ise Süper Lig’e yükselme planlarını sürdürüyor. 8 maçta toplanan 15 puanla puan durumunun 5.sırasında yer alan Göztepe’nin zorlu mücadelede ne sonuç alacağı merak ediliyor. İzmir derbisinde Altınordu’ya konuk olacak Göztepe ligde deplasmanda oynadığı son 4 maçı da kaybetmedi. Ligde oynadığı son maçta sahasında K.Erciyesspor’u 2-0 mağlup eden Göztepe’nin gol ayağı Vleminckx olacak.

Mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbol severler TRT Spor kanalından ya da http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.aspx?y=tv&k=trtsporadresinde bulunan TRT Spor canlı yayın linkinden maç heyecanını yaşayabilir.

ALTINORDU – GÖZTEPE

STAT: İzmir Atatürk

SAAT: 15:30

HAKEM: Koray Gençerler

YAYIN: TRT Spor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler