SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe – Ajax maçı canlı yayınla TRT 1’de

Fenerbahçe Ajax canlı yayın bilgileri haberimizde... Fenerbahçe – Ajax UEFA Avrupa Ligi karşılaşması canlı yayınla TRT 1’den izlenebilecek.

Fenerbahçe ile Ajax UEFA Avrupa Ligi’nde karşı karşıya geliyor, mücadele TRT 1 canlı yayın ile ekranlara geliyor. Fenerbahçe Ajax canlı yayın bilgileri ve maçla ilgili tüm detaylar haberimizde. UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe’nin üçüncü maçı Hollanda devi Ajax ile olacak. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 22:05’te başlayacak ve mücadelede İspanyol hakem David Fernandez Borbalan düdük çalacak. Gruptan çıkmak için kazanmaya ihtiyacı olan Fenerbahçe’nin sahasında oynayacağı bu zorlu mücadele TRT 1 canlı yayın ile sarı-lacivertli taraftarlara ulaşacak.

FENERBAHÇE 3 PUAN PEŞİNDE

UEFA Avrupa Ligi’ne istediği başlangıcı yapamayan Fenerbahçe için bu maç büyük önem taşıyor. 2 maçta yalnızca 1 puan toplayabilen Fenerbahçe bu maçta mutlak 3 puana ihtiyaç duyuyor. Ajax’a kaybetmesi halinde gruptan çıkma yolunda ağır bir yara alacak Fenerbahçe, bu maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. UEFA Avrupa Ligi gruplarına sahasında Molde maçıyla başlayan Fenerbahçe şok bir mağlubiyet almış ve maçı 3-1 kaybetmişti.

İkinci maçta İskoçya’nın ünlü takımlarından Celtic’e konuk olan sarı-lacivertli ekip, 2-0 geriye düştüğü maçta, Fernandao’nun bulduğu 2 golle skora denge getirmiş ve sahadan 1 puanla ayrılmıştı. Hafta sonunda Kayserispor deplasmanında galip gelerek moral bulan Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Hollanda takımlarıyla 16 kez karşılaşırken, sadece dört galibiyet alabildi. Volkan Demirel ve Raul Meireles bu maçta sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek isimler.

AJAX’IN GOL AYAĞI FİSCHER

Hollanda temsilcisi Ajax ise 90’lı yıllarda oynadığı futbolla Avrupa kupalarına damga vurmuş bir takım. Birçok turnuvada final oynayan ve kupalar kazanan Ajax, Avrupa’nın futbol okulu olarak görülen bir ekole sahip. Eski günlerinden uzak bir performans sergileyen Ajax, grupta oynadığı 2 maçta yalnızca 2 puan toplayabildi.

Grup maçlarının açılışını sahasında Celtic ile yapan Ajax, iki sefer geriye düştüğü maçta sahadan 2-2’lik sonuçla ayrılmıştı. İkinci maçta, Molde deplasmanında 1-0 geriye düşmesine rağmen, etkili oyuncusu Viktor Fischer’ın ayağından bulduğu golle sahadan 1-1 eşitlikle ayrılan Ajax, Türk takımlarıyla Avrupa kupalarında sekiz kez karşı karşıya geldi ve bu maçların tamamını kazandı. Ajax’ın bu maçta en etkili gol silahı, grup maçlarında 2 gol atan Fischer olacak. Rakip takımda defans oyuncuları Nicolai Boilesen ve Kenny Tete sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE – AJAX

STAT: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu

SAAT: 22:05

YAYIN: TRT 1 & MYNET Canlı Anlatım

FENERBAHÇE: Fabiano, Gökhan, Kjaer, Ba, Caner, M.Topal, Josef, Diego, Alper, Markovic, Van Persie

AJAX: Cillessen, Van Rhijn, Veltman, Riedewald, Dijks, Bazoer, Klaassen, Gudelj, Schone, El Ghazi, Fischer

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler