SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PSG – Real Madrid maçı canlı yayınla İdman Tv’de

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda PSG ile Real Madrid karşı karşıya gelecek, mücadele canlı yayınla İdman Tv’den izlenebilecek. İdman Tv canlı yayınları ile Şampiyonlar Ligi heyecanı tüm hızıyla sürüyor.

Günün önemli Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarından biri PSG – Real Madrid maçı canlı yayınla İdman Tv’den izlenebilecek. Azerbaycan kanalı İdman Tv, Dünya ve Avrupa liglerinden birçok maçı evinize getiriyor. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda PSG – Real Madrid maçı da İdman Tv canlı yayınıyla izleyicilere ulaşacak. Paris’in ünlü stadyumlarından biri olan Parc Des Princes’te oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek. Laurent Blanc ve Rafael Benitez gibi iki ünlü teknik adamı karşı karşıya getirecek mücadele grupta liderlik için önemli bir anlam ifade ediyor. Maçın başlama saati ise 21:45.

Fransa temsilcisi PSG hem Fransa Ligi’nde hem de Şampiyonlar Ligi’nde bir hayli formda. Kupadaki ilk maçında sahasında Malmö’yü konuk eden PSG sahadan 2-0 galip ayrılmıştı. İkinci maçta ise Ukrayna deplasmanına giden PSG’nin rakibi Shaktar olmuştu. Aurier, David Luiz ve Darjo Srna (k.k)’nın attığı gollerle deplasmandan 3 puanla ayrılan PSG grupta 6 puanla ikinci sırada bulunuyor. PSG’de David Luiz sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Konuk takım İspanyol devi Real Madrid de form olarak rakibinden aşağı kalır bir grafik çizmiyor. La Liga’da mağlubiyet yüzü görmeyen R.Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde de 2’de 2 yaptı. İlk maçta sahasında ağırladığı S.Donets’ki 4-0 gibi rahat bir skorla geçen İspanyol boğası ikinci maçta Malmö deplasmanında sahaya çıkmış ve C.Ronaldo’nun 2 golüyle 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Paris deplasmanı öncesi bazı oyuncuların eksiklikleri takımda can sıkıyor. Pepe, Karim Benzema, Gareth Bale, James Rodriguez ve Carvajal bu maçta forma giyemeyecek isimler.

PSG – REAL MADRİD

STAT: Parc Des Princes

SAAT: 21:45

YAYIN: İdman Tv

PSG: Sirigu; Maxwell, Silva, Marquinhos, Aurier; Motta, Pastore, Di Maria; Lucas, Cavani, Ibrahimovic

REAL MADRİD: Navas; Marcelo, Ramos, Varane, Danilo; Casemiro, Kroos, Modric; Isco, Bale, Ronaldo

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler