SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray - Benfica maçı canlı yayınla Tivibu Spor'da

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi macerası sürüyor. Galatasaray Benfica ile Türk Telekom Arena’da karşı karşıya gelecek, mücadele Tivibu Spor canlı yayın ile izlenebilecek. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki önemli Benfica maçı Tivibu Spor yayınıyla ekranlara geliyor. 

Tivibu Spor canlı yayın ile Şampiyonlar Ligi heyecanı sürüyor, Galatasaray Benfica karşılaşması bu akşam saat 21:45’ten itibaren canlı yayınlanıyor. Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray, gruptaki üçüncü maçında bu akşam Portekiz ekibi Benfica’yı konuk edecek. 21:45’te başlayacak ve Türk Telekom Arena’da oynanacak karşılaşmayı İskoç hakem William Collum yönetecek. Gruptan çıkma yolunda çok önemli bir maça çıkacak Galatasaray’ın bu zorlu 90 dakikası, Tivibu platformunda bulunan bir kanal olan Tivibu Spor’un canlı yayınıyla ekranlara gelecek.

Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı ilk 2 maçta istediği sonuçları alamayan temsilcimiz Galatasaray, gruptan çıkmak için bu maçtan puan ya da puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri Benfica karşısında 3 puan arayacak. Gruptaki ilk maçında sahasında Atletico Madrid’i konuk eden Galatasaray bu maçı 0-2 kaybetmişti. İkinci maçta Kazakistan deplasmanına giden ve Astana ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip 2 kez öne geçmesine rağmen skoru koruyamamış ve sahadan 1 puanla ayrılmıştı.

GALATASARAY “DEVLER LİGİ” GALİBİYETİNE HASRET

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde son dönemde kötü bir performans gösteriyor. Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı son üç maçı kaybeden “Aslan”, bu ligde 10 maçtır galibiyet alamıyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde son galibiyetini Aralık 2013'te Juventus karşısında almıştı. Bu şanssızşığı kırma amacında olan Galatasaray’ın Benfica karşısında neler yapacağı büyük merak konusu.

BENFİCA KOLAY GOL YEMİYOR

Konuk Benfica ise turnuvaya muhteşem bir başlangıç yaptı. Devler Ligi’nin ilk maçında Astana’yı konuk eden Benfica sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. İkinci maçta zorlu A.Madrid deplasmanına çıkan Benfica, sahadan Gaitan ve Guedes’in golleriyle 2-1 galip ayrılmış ve 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Benfica 6 puanla grupta lider durumda bulunuyor. Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son altı 6 maçta yalnızca 2 gol yiyen Benfica bahisçiler tarafından da maçın favorisi olarak gösteriliyor. İki takım daha önce Avrupa kupalarında bir kez karşılaştı. 2008/09 sezonunda UEFA Kupası gruplarında Benfica'ya konuk olan Galatasaray sahadan 2-0 galip ayrılmıştı.

MAÇI MYNET CANLI ANLATIM İLE TAKİP EDİN

Galatasaray Benfica maçı saat 21:45’ten itibaren Mynet Canlı Anlatım servisinden de canlı yayınlanacak. Maçın heyecanını yaşamak isteyen ve Tivibu Spor canlı yayın bulamayan futbol severler, MYNET Canlı Anlatım servisini açarak Galatasaray – Benfica maçını canlı izleyebilirler.

GALATASARAY – BENFİCA CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

GALATASARAY’IN BENFİCA 11’İ BELLİ OLDU

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maç öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gruptaki puan durumuna bakılırsa Benfica’nın favori olduğunu fakat kendisinin Galatasaray’ı favori gördüğünü söyleyen Hamzaoğlu; “Gruptaki puan durumuna bakarsak favori Benfica gibi gözüküyor ama ben kendimizi favori görüyorum. Ligdeki çıkışımız Şampiyonlar Ligi'ne olumlu yansıyacaktır. Burada herkes grupta 3. olup Avrupa Ligi'ne gitmenin avantajlı olduğunu düşünebilir ama bizim tek düşüncemiz Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek. Benfica karşısında kazanıp iddiamızı devam ettirmek ve grupta biz de varız demek istiyoruz' diye konuştu.

Gençlerbirliği maçının takımam moral ve motivasyon sağladığını belirten Hamzaoğlu; Galatasaray’ın Benfica maçı 11’ini de açıkladı. Bir sakatlık olmazsa Galatasaray’ın Benfica maçı 11’i şu şekilde olacak:

Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Carole, Bilal, Selçuk, Wesley Sneijder, Podolski, Yasin, Umut

GALATASARAY – BENFİCA

STAT: Türk Telekom Arena

SAAT: 21:45

HAKEMLER: William Collum, Damien McGraith, Francis Connor

YAYIN: Tivibu Spor & MYNET Canlı Anlatım

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Carole, Bilal, Selçuk, Wesley Sneijder, Podolski, Yasin, Umut

BENFİCA: Júlio César; Sílvio, Luisão, Jardel, Eliseu; Gonçalo Guedes, André Almeida, Samaris, Gaitán; Jonas, Raúl Jiménez

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler