SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dinamo Kiev – Chelsea maçı canlı yayınla İdman Tv’de

Dinamo Kiev ile Chelsea Şampiyonlar Ligi’nde karşı karşıya geliyor, mücadele canlı yayınla İdman Tv’de yayınlanıyor. Şampiyonlar Ligi maçları canlı yayın ile İdman Tv’de ekrana geliyor.

Şampiyonlar Ligi grup karşılaşması Dinamo Kiev – Chelsea maçı canlı yayınla İdman Tv’den izlenebilecek. İdman Tv canlı yayınları ile Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor. İdman Tv canlı yayın akışında bu akşam Dinamo Kiev – Chelsea maçı yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’nin gediklisi Dinamo Kiev ile Mourinho’nun çalıştırdığı Chelsea’nin kıran kırana geçmesi beklenen mücadelesi saat 21:45’te başlayacak. Kiev Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Slovak hakem Damir Skomina yönetecek.

Sergiy Rebrov’un çalıştırdığı Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev, Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yaptı. D.Kiev, Devler Ligi arenasındaki ilk maçında Porto’yu konuk etti. Dinamo Kiev; Oleg Gusev ve Vitali Buyalsky ile goller bulsa da, Vincent Aboubakar’ın iki golüne engel olamayınca bir puana razı olmak zorunda kaldı ve mücadele 2-2 sonuçlandı. G Grubu’ndaki ikinci maçında İsrail’e giden Dinamo Kiev’in rakibi bu sefer Maccabi Tel Aviv oldu. Zorlu deplasmanda Yarmolenko ve Junior Moraes’in golleriyle 2-0 galip gelen Dinamo Kiev’in grupta 4 puanı bulunuyor.

Konuk Chelsea ise gruptan çıkma yolunda kritik bir deplasmanda olacak. Şampiyonlar Ligi startını Maccabi Tel Aviv’i konuk ederek veren Chelsea, rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başarmış ve turnuvaya 3 puanla başlamıştı. Chelsea’nin ikinci haftadaki rakibi Porto oldu. Zorlu Portekiz deplasmanında Chelsea için işler beklenildiği gibi gitmedi. Willian’ın golüne karşılık Andre ve Maicon Pereira’nın gollerine engel olamayınca Chelsea bu deplasmandan eli boş döndü. İki maçta 3 puanı olan Chelsea için Dinamo Kiev deplasmanından galip dönmek çok büyük bir anlam ifade ediyor.

DİNAMO KİEV – CHELSEA

STAT: Kiev Olimpiyat

SAAT: 21:45

YAYIN: İdman Tv

DİNAMO KİEV: Shovkovskiy; Silva, Dragovic, Khacheridi, Antunes; Rybalka, Veloso, Garmash; Gusev, Yarmolenko, Kravets

CHELSEA: Begovic; Azpilicueta, Terry, Cahill, Rahman; Loftus-Cheek, Fabregas; Hazard, Willian, Pedro; Costa

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler