SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BATE Borisov – Barcelona maçı Tivibu Spor 4 canlı yayınıyla izlenebilecek

Şampiyonlar Ligi’nde BATE Borisov – Barcelona maçı Tivibu Spor 4 canlı yayınıyla izlenebilecek. Tivibu Spor 4 canlı yayın ile BATE Borisov – Barcelona maçının heyecanı yaşanacak.

BATE Borisov – Barcelona maçı Tivibu Spor 4 canlı yayın ile izleyicilere ulaşacak. BATE Borisov – Barcelona maçını canlı izlemek isteyen futbol severler, Tivibu Spor 4 canlı yayın ile buna ulaşabilecek. Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda lider Barcelona, Belarus temsilcisi BATE Borisov’a konuk olacak. Yıldızlar topluluğu Barcelona’nın zorlu BATE Borisov deplasmanında neler yapacağı merak konusu. Avrupa kupalarında sahasında zaman zaman sürpriz sonuçlara imza atabilen BATE, Barcelona maçından puan ya da puanlarla ayrılarak büyük bir sükse yapmak amacında. Saat 21:45’te başlayacak ve Borisov Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Portekizli hakem Manuel De Sousa düdük çalacak.

Belarus temsilcisi BATE Borisov, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 2 maç sonunda 3 puan topladı. Grup maçlarına Leverkusen deplasmanında başlayan BATE, bu maçı 4-1 kaybetti. İkinci maçta sahasında İtalya’nın güçlü ekiplerinden Roma’yı konuk eden BATE Borisov, rakibini 3-2 mağlup ederek büyük bir sürprize imza attı. Roma karşısında Stasevich, Volodko ve Mladenovic’in golleriyle 3-0 öne geçen Belarus temsilcisi, rakibinin 2 golüne engel olamasa da sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi. Belarus 1.Ligi’nde 23 maçta topladığı 56 puanla açık ara lider olan BATE’de Kaspars Dubra, Vitali Rodionov ve Maksim Zhavnerchik sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak.

Katalan devi Barcelona ise Şampiyonlar Ligi macerasına Roma deplasmanında başladı. Rakibiyle 1-1 berabere kalan Barça, ikinci maçta sahasında Leverkusen’i ağırladı. Alman temsilcisi karşısında bir hayli zorlanan Barcelona, maçın son dakikalarında Sergi Roberto ve Luis Suarez’in arka arkaya attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildi ve puanını 4’e yükseltti. Barcelona’da sakatlıkları süren Lionel Messi, Andres Iniesta ve Rafinha forma giyemeyecek.

BATE BORİSOV – BARCELONA MUHTEMEL 11’LER

STAT: Borisov

SAAT: 21:45

YAYIN: Tivibu Spor 4

BATE BORİSOV: Chernik; Olekhnovich, Polyakov, Milunovic, Mladenovic; Aleksievich, Nikolic, A Volodko, Stasevich; Gordeichuk, Signevich

BARCELONA: Bravo; Alves, Pique, Mascherano, Alba; Busquets, Rakitic, Sergi; Neymar, Suarez, Sandro

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler