SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lig Tv canlı yayın ile Galatasaray – Gençlerbirliği maçı heyecanı yaşanacak

Lig Tv canlı yayınında bu akşam Galatasaray – Gençlerbirliği maçı yer alıyor. Galatasaray – Gençlerbirliği maçı Lig Tv canlı yayın ile izlenebilecek. İşte Lig Tv izleme yolları...

Lig Tv canlı yayın ile Galatasaray – Gençlerbirliği maçı ve Spor Toto Süper Lig heyecanı yaşanacak. Spor Toto Süper Lig 8.hafta maçında Galatasaray sahasında Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Lig Tv canlı yayın ile izlenebilecek karşılaşmanın canlı anlatımı da Mynet sayfalarında yer alacak. Türk Telekom Arena’da bu akşam saat 19:00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Çağatay Şahan yönetecek. Şahan’ın yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Lig Tv izleme yolları haberimizde...

Ligde topladığı 14 puanla ikinci sırada yer alan Galatasaray, liderlik koltuğunu Beşiktaş’tan devralmak istiyor. Lige kötü bir başlangıç yapan Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, daha sonra arka arkaya alınan galibiyetlerle zirveye tutundu. Milli hafta arasından önce Başakşehir deplasmanına konuk olan sarı-kırmızılı ekip maçı 2-0 kazanmıştı. Galatasaray, bu sezon evinde oynadığı üç maçın sadece birini kazanabildi ve bu 3 maçta da kalesini gole kapatamadı. Ligin en fazla şut atan takımı olan Galatasaray’da en golcü oyuncu Lukas Podolski bu maçta da Galatasaray’ın en tehlikeli gol silahı olacak. Burak Yılmaz’ın sakatlığı sürerken forvette yine Umut Bulut’un oynaması bekleniyor.

Konuk ekip Gençlerbirliği ise 7 maçta 7 puan topladı ve ligde kendisine 14.sırada yer buldu. Ligde oynadığı son maçta sahasında Kayserispor’u 2-0 mağlup eden Ankara ekibi, deplasmanda oynadığı son altı lig maçını kaybetti. El Kabir, Bogdan Stancu gibi gol yollarında etkili oyunculara sahip olan Gençlerbirliği takımını Mehmet Özdilek çalıştırıyor.

İki takım bugüne kadar Süper Lig’de 88 defa karşı karşıya geldi. Bu maçların 48’ini Galatasaray kazanırken 21 maçı da Gençlerbirliği kazandı, 19 karşılaşma berabere sonuçlandı. Galatasaray, Gençlerbirliği'ni 2011-12 sezonundan bu yana iki kez üst üste iki kez yenemedi.

LİG TV CANLI YAYIN – LİG TV İZLEME YOLLARI

Lig Tv izlemek isteyen futbol severler, Digiturk Play’den Galatasaray – Gençlerbirliği maçını satın alabilir ve Lig Tv canlı yayınının sahibi olabilir. http://www.digiturkplay.com.tr sitesine giren futbol severler, bir seferliğine mahsus olmak üzere 19,99 TL karşılığında Galatasaray – Gençlerbirliği maçını izleyebilir.

GALATASARAY – GENÇLERBİRLİĞİ

STAT: Türk Telekom Arena

SAAT: 19:00

HAKEM: Çağatay Şahan

YAYIN: Lig Tv & MYNET Canlı Anlatım

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler