SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Everton – Manchester United maçı canlı yayınla İdman Tv’de

Premier Lig’de Everton ile Manchester United kozlarını paylaşacak, çekişmeli karşılaşma İdman Tv canlı yayın ile izlenebilecek. İşte Everton – Manchester United maçıyla ilgili tüm detaylar...

İngiltere Premier Ligi’nde heyecan sürüyor, Everton ile Manchester United karşı karşıya geliyor. Everton – Manchester United maçı İdman Tv canlı yayın ile futbol severlere ulaşacak. Avrupa’dan ve dünyadan birçok spor karşılaşmasına yayın akışında yer veren İdman Tv’nin yayın akışında bugün Everton – Manchester United maçı yer alıyor. Saat 17:00’de başlayacak Everton – Manchester United maçı, Everton’un sahası Goodison Park’ta oynanacak. Hakem Jonathan Moss’un düdük çalacağı karşılaşma aynı zamanda Lig Tv 3 kanalından da canlı yayınlanacak.

Ligde oynadığı ilk 8 maçta 13 puan toplayan İngiltere’nin köklü kulüplerinden Everton, sahasında Manchester United’ı konuk edecek. Ev sahibi ekip ligde kolay kolay kaybetmiyor. Ligde oynadığı son 5 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen mavi-beyazlı ekipte hedef Man.Utd. karşısında da galibiyet. Sahasında daha önce Chelsea’yi mağlup eden Everton, ligde oynadığı son maçta da Liverpool’u konuk etmiş ve maç 1-1 sonuçlanmıştı. Everton kadrosunun sakatlıklarla başı belada. Tony Hibbert, Pienaar, Baines, Tom Cleverley, Muhamed Besic gibi önemli oyuncular sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Konuk Manchester United ise geçen seneki kabus gibi bir yılın ardından bu sene teknik direktör Louis Van Gaal yönetiminde iyi bir performans sergiliyor. 8 maçta toplanan 16 puan ve üçüncülük koltuğu Manchester United gibi şampiyonluklara alışmış bir takım için tabii ki yeterli değil. Ligde oynadığı son maçta Arsenal deplasmanında 3-0 gibi net bir skorla mağlup olan Man. Utd., Everton deplasmanında 3 puanı hedefliyor. Konuk takımda Luke Shaw’ın sakatlığı dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor. Juan Mata, Anthony Martial ve Memphis Depay, kırmızı şeytanların en büyük gol silahları olacak.

EVERTON – MANCHESTER UNİTED

STAT: Goodison Park

SAAT: 17:00

YAYIN: İdman Tv & Lig Tv 3

EVERTON: Howard; Coleman, Stones, Jagielka, Galloway; Barry, McCarthy; Naismith, Barkley, Lennon; Lukaku

MANCHESTER UNİTED: De Gea; Darmian, Smalling, Jones, Rojo; Schweinsteiger, Schneiderlin; Mata, Herrera, Rooney; Martial

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler