SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid – Levante maçı canlı yayınla Digiturk Kanal 80’de

İspanyol devi Real Madrid sahasında Levante’yi konuk edecek, zorlu karşılaşma Digiturk Kanal 80’den canlı yayınlanacak. Digiturk Kanal 80 canlı yayınıyla Real Madrid – Levante maçı izlenebilecek.

İspanyol devi Real Madrid, Digiturk Kanal 80 canlı yayınında futbol severlerin karşısına çıkacak. Real Madrid – Levante maçı canlı yayınla Digiturk Kanal 80’den izlenebilecek. İspanya La Liga 8.hafta maçı Real Madrid – Levante karşılaşması Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak. Bugün saat 17:00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Jose Sanchez Martinez yönetecek. Levante’ye karşı ezici bir üstünlüğü bulunan ve maçın da favorisi olan Real Madrid’in Levante karşısındaki oyununu izlemek isteyen futbol severler, Digiturk Kanal 80 canlı yayın ile buna ulaşabilecek.

Ligde ilk 7 maçta topladığı 15 puanla ikinci sırada bulunan Real Madrid, Levante’yi geçerek yoluna kayıpsız devam etme amacında. Rakibiyle bugüne kadar sahasında oynadığı 11 maçın 10’unu kazanan R.Madrid maçın da ağır favorisi konumunda. Real Madrid, Levante ile oynadığı son yedi La Liga maçının tamamını kazandı. Ligin ilk yedi haftasında Real Madrid adına altı gol atmayı başaran Benzema, La Liga'ya en iyi başladığı sezonu yaşıyor. Ligdeki son maçında Atletico Madrid’e konuk olan başkent ekibi, deplasmandan 1 puanla ayrılmıştı. R.Madrid’te Benzema, Luka Modric, James Rodriguez ve Daniel Carvajal’in sakatlıkları nedeniyle oynamaları beklenmiyor.

Konuk takım Levante ise ligin zayıf ekiplerinden birisi. 7 maçta kazandığı yalnızca 6 puanla 18.sırada kendine yer bulan Levante, ligdeki ilk ve tek galibiyetini oynadığı son maçta kazandı. Ligde oynadığı son maçta sahasında Villarreal’i konuk eden Levante, sahadan 1-0’lık zaferle ayrılmıştı. Levante’de sakatlıkları bulunan Pedro Lopez ve Angel Trujillo bu maçta yoklar.

REAL MADRİD – LEVANTE

STAT: Santiago Bernabeu

SAAT: 17:00

YAYIN: Digiturk Kanal 80

REAL MADRİD: Navas; Varane, Nacho, Marcelo, Danilo; Kroos, Casemiro; Bale, Isco, Kovacic; Ronaldo

LEVANTE: Ruben; Juanfran, Simao, Feddal; Tono Garcia, Morales, Jose Mari, Camarasa, Casadesus; Deyverson, Roger

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler