SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Werder Bremen – Bayern Münih Eurosport 2'den canlı yayınlanacak

Bundesliga’da fırtına gibi esen Bayern Münih’in Werder Bremen deplasmanındaki maçı canlı yayın ile Eurosport 2 kanalından izlenebilecek. İşte maçla ilgili tüm detaylar...

Bundesliga 9.haftasının önemli karşılaşmalarından Werder Bremen – Bayern Münih maçı canlı yayınla Eurosport 2 kanalından izlenebilecek. Eurosport kanallarında Bundesliga heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Almanya Bundesiga’da fırtına gibi esen Bayern Münih’in Werder Bremen deplasmanında sergileyeceği performans merak ediliyor. Werder Bremen – Bayern Münih mücadelesi bugün saat 16:30’dan itibaren Eurosport 2 canlı yayın ile izleyicilere ulaşacak. Werder Bremen’in sahası Weserstadion’da 16:30’da başlayacak maçı hakem Christian Dingert yönetecek.

Almanya’nın köklü kulüplerinden biri olan ve geçmişi başarılarla dolu olan Werder Bremen bu maçta ev sahipliği yapacak taraf olacak. Ligde ilk 8 haftada topladığı 7 puanla 14.sırada yer alan W.Bremen, iyi başlangıca rağmen son haftalarda istediği sonuçları alamıyor. Ligde oynadığı son 4 maçı kaybeden W.Bremen, B.Münih ile oynadığı son 9 Bundesliga maçını da kaybetti.

Konuk Bayern Münih ise Almanya’da fırtına gibi. Ligde oynadığı 8 maçın tamamını kazanan B.Münih’in seriyi devam ettirip ettiremeyeceği merak konusu. Bayern forması giyen Robert Lewandowski, Bundesliga'da oynadığı son üç maçta toplam dokuz gol atarak Bundesliga rekorunu kırdı. Aynı şekilde Bayern forması giyen Thomas Müller kariyerinin en iyi sezon başlangıcını yaptı; ligin ilk sekiz haftasında sekiz gol attı. B.Münih bu maçı da kazanarak hafta içinde Arsenal karşısında oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı için moral depolamak amacında.

WERDER BREMEN – BAYERN MÜNİH

STAT: Weserstadion

SAAT: 16:30

YAYIN: Eurosport 2

WERDER BREMEN: Wiedwald, Gebre Selassie, Lukimya, Galvez, S.Garcia, Bargfrede, Fritz, Junuzovic, Bartels, Lorenzen, Ujah

BAYERN MÜNİH: Neuer, Rafinha, Boateng, Alaba, Bernat, Lahm, Alonso, Vidal, Thiago, Müller, Lewandowski

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler