SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pınar Karşıyaka – Türk Telekom maçı Lig Tv 2'den canlı yayınlanacak

Türkiye Basketbol Ligi 2.haftasında Pınar Karşıyaka ile Türk Telekom karşı karşıya gelecek, mücadele Lig Tv 2’den canlı yayınlanacak.

Pınar Karşıyaka ve Türk Telekom kozlarını Türkiye Basketbol Ligi 2.hafta maçında paylaşacak, zorlu mücadele Lig Tv 2’den canlı yayınlanacak. Lig Tv yayınları ile TBL heyecanı sürüyor. Karşıyaka Arena’da saat 16:00’da başlayacak Pınar Karşıyaka – Türk Telekom maçı Lig Tv 2 canlı yayın ile izlenebilecek. Hafta içinde tarihi bir sınavdan başarıyla dönen Pınar Karşıyaka’nın ligde Türk Telekom karşısında neler yapacağı merak konusu.

Ligde ilk hafta Beşiktaş deplasmanına çıkan Pınar Karşıyaka sahadan 96-79 galip ayrılarak lige iyi bir başlangıç yaptı. Tarihinde ilk kez Euroleague turnuvasına katılan P.Karşıyaka, hafta içinde de Avrupa devi Barcelona ile karşı karşıya geldi. Rakibi Barcelona Lassa’yı 71-62 mağlup ederek ilk maçında tarih yazan İzmir ekibi, bugün de sahasında Türk Telekom’u konuk edecek. Pınar Karşıyaka’da hedef yola kayıpsız devam etmek.

Konuk ekip Türk Telekom ise lige bir türlü başlayamadı. Geçen hafta Büyükçekmece ile oynanması gereken maç, Ankara’da düzenlenen korkunç terör saldırısı nedeniyle iptal edilmişti. Türk Telekom sezon açılışını bugün Pınar Karşıyaka ile yapacak. Kadrosunda Cevher Özer, Ermal Kurtoğlu, Jerome Jenkins gibi kaliteli oyuncuları barındıran Türk Telekom lige iyi bir başlangıç yapma amacında.

PINAR KARŞIYAKA – TÜRK TELEKOM

SALON: Karşıyaka Arena

SAAT: 16:00

YAYIN: Lig Tv 2

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler