SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karabükspor - Karşıyaka maçı TRT Spor'dan canlı yayınlanacak

PTT 1.Lig 8.hafta maçında Karabükspor ile Karşıyaka karşı karşıya gelecek, mücadele canlı yayınla TRT Spor’dan izlenebilecek. TRT Spor canlı yayınları ile PTT 1.Lig heyecanı sürüyor.

PTT 1.Lig programında günün önemli maçlarından biri olan Karabükspor - Karşıyaka maçı canlı yayın ile TRT Spor’dan izlenebilecek. PTT 1.Lig’deki futbol heyecanı TRT Spor canlı yayınları ile yaşanıyor. PTT 1.Lig maçları TRT Spor kanalından canlı yayınlanıyor. Bugün yayınlanacak Karabükspor – Karşıyaka maçı saat 15:30’da başlayacak. Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Muhammet Yumak ve Seyfettin Ünal yapacak. Lige iyi bir başlangıç yapan Karabükspor ile istediği sonuçları alamayan Karşıyaka’nın mücadelesi büyük bir heyecana sahne olacak. Karabükspor taraftarları ve Karşıyaka taraftarları, takımlarının maçlarını TRT SPOR canlı yayın ile saat 15:30’dan itibaren izleyebilecek.

Ev sahibi Karabükspor ligde oynadığı 7 maçta topladığı 14 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Karabükspor sergilediği performansla bu sezon üst sıraların en büyük adaylarından biri olduğunu gösterdi. Evinde henüz kaybetmeyen Karabükspor, milli maç arasından önce Adana Demir deplasmanına çıkmış ve sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılmıştı. Marius Alexe’nin attığı gollerle sonuca giden Karabükspor’da hedef seyircisinin önünde 3 puan.

Konuk takım Karşıyaka ise, lige büyük umutlarla başlamasına rağmen bir türlü dikiş tutturamadı. 7 maçta toplanan 6 puan taraftarlarda hayal kırıklığı yarattı. Ligde son maçında sahasında Alanyaspor’u konuk eden Karşıyaka 2-2’lik sonuçla 1 puanla yetinmek zorunda kalmıştı. Deplasmanda henüz galibiyeti olmayan ve ligde de 5 maçtır kazanamayan Karşıyaka bu şanssızlığını kırma amacında. Gökhan Ünal ve Necati Ateş gibi tecrübeli futbolculara sahip olan Karşıyaka’da Igor Duric kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

KARABÜKSPOR - KARŞIYAKA

STAT: Dr.Necmettin Şeyhoğlu

SAAT: 15:30

YAYIN: TRT Spor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler