SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizlispor – Balıkesirspor maçı canlı yayınla TRT Spor’da

PTT 1.Lig 8.hafta maçında Denizlispor ile Balıkesirspor karşı karşıya gelecek, mücadele canlı yayınla TRT Spor’dan izlenebilecek. TRT Spor canlı yayınları ile PTT 1.Lig heyecanı sürüyor.

PTT 1.Lig programında günün ilk maçı olan Denizlispor – Balıkesirspor maçı canlı yayın ile TRT Spor’dan izlenebilecek. PTT 1.Lig’deki futbol heyecanı TRT Spor canlı yayınları ile yaşanıyor. PTT 1.Lig maçları TRT Spor kanalından canlı yayınlanıyor. Bugün yayınlanacak Denizlispor – Balıkesirspor maçı saat 13:30’da başlayacak. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Caner Ak yönetecek. Ak’ın yardımcılıklarını Serhan Malkoç ve Hüsnü Emre Çelimli yapacak. Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan iki takımın mücadelesi büyük bir heyecana sahne olacak. Denizlispor taraftarları ve Balıkesirspor taraftarları, takımlarının maçlarını TRT SPOR canlı yayın ile saat 13:30’dan itibaren izleyebilecek.

Ev sahibi Denizlispor ligde 7 haftada yalnızca 4 puan toplayarak 17.sırada yer alıyor. Ligdeki tek galibiyetini Alanyaspor karşısında alan Denizlispor, toplamda 6 maçtır galibiyete hasret. Milli maç aralarından önce Şanlıurfaspor deplasmanına konuk olan Denizlispor maçı 1-0 kaybetmişti. Denizlispor’un bu maçtaki en önemli gol silahı, bu sezon rakip filelere 4 gol bırakan Leandrinho olacak.

Konuk Balıkesirspor ise topladığı 8 puanla ligin orta sıralarında kendisine yer buldu. Evinde iyi bir performans sergilese de deplasmanlarda aynı performansı gösteremeyen Marmara ekibi yine de ligde son 3 maçtır mağlup olmuyor. Son haftada Giresunspor’u konuk eden Balıkesirspor, sahadan 1 puanla ayrıldı. Takımın en golcü oyuncusu Genero Zeefuik’in bu maçta neler yapacağı merak konusu.

DENİZLİSPOR – BALIKESİRSPOR

STAT: Denizli Atatürk

SAAT: 13:30

YAYIN: TRT Spor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler