SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mainz – Borussia Dortmund maçı canlı yayınla İdman Tv’de

Mainz – Borussia Dortmund maçı heyecanı İdman Tv canlı yayın ile yaşanacak. İdman Tv’de günün canlı yayınlanacak maçı Bundesliga’dan Mainz – Borussia Dortmund maçı olacak.

Bundesliga’da haftanın önemli maçlarından biri olan Mainz – Borussia Dortmund maçı bu akşam İdman Tv canlı yayın ile futbol severlere ulaşacak. Almanya futbolunun zirvesi olan Bundesliga’da 9.haftanın açılışı Mainz – Borussia Dortmund maçıyla yapılacak. Mainz’in sahası Coface Arena’da oynanacak karşılaşma saat 21:30’da başlayacak ve Azerbaycan kanalı İdman Tv’den canlı yayınlanacak. Hakem Tobias Stieler’in yöneteceği Mainz – B.Dortmund maçı Türkiye’den de Eurosport 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Martin Schmidt’in teknik direktörlüğünü yaptığı Mainz 05, 8 maçta topladığı 12 puanla ligde 8.sırada yer alıyor. Milli maç arası öncesi ligde Darmstad deplasmanına çıkan Mainz, rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı. Yunus Mallı’nın gol yollarındaki etkili performansıyla ligde karşılaştığı rakiplerine bir hayli zor günler yaşatan Mainz’in, B.Dortmund karşısındaki performansı da büyük merak konusu. Takımın en golcü oyuncusu, rakip filelere 6 gol bırakan Yunus Mallı. Ev sahibi ekipte Zimling ve Soto’nun sakatlıkları nedeniyle oynaması beklenmiyor.

Konuk Borussia Dortmund ise, teknik direktör koltuğunda oturan Thomas Tuchel ile sezona iyi bir başlangıç yaptı. 8 maçta topladığı 17 puanla ligde kendisine 2.sırada yer bulan B.Dortmund, milli maç arasından önce lider Bayern Münih’e konuk olmuş ve maçı 5-1 kaybetmişti. İki takım Bundesliga'da 19. kez karşı karşıya gelecek. Dortmund bu 19 maçta sadece üç kez rakibine mağlup oldu. Konuk takımda Nuri Şahin, Schmelzer ve Durm’un sakatlıkları nedeniyle oynamayacakları rapor edildi.

MAİNZ – BORUSSİA DORTMUND

STAT: Coface Arena

SAAT: 21:30

YAYIN: İdman Tv & Eurosport 2

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler