SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe – Bayern Münih maçı Lig Tv 3'ten canlı yayınlanacak

Temsilcimiz Fenerbahçe, Euroleague perdesini Bayern Münih karşısında açıyor. Fenerbahçe – Bayern Münih maçı canlı yayınla Lig Tv 3’ten izlenebilecek. Fenerbahçe’nin Euroleague heyecanı Lig Tv 3 canlı yayını ile yaşanacak.

Fenerbahçe ile Bayern Münih, Euroleague’de karşı karşıya gelecek, çekişmeli geçmesi beklenen mücadele Lig Tv 3’ten canlı yayınlanacak. Lig Tv 3 canlı yayını ile Euroleague heyecanı yaşanacak. Euroleague A Grubu’nda ilk maçına çıkacak olan Fenerbahçe, sahasında Bayern Münih’i konuk edecek. Ülker Sports Arena’da oynanacak karşılaşma saat 19:45’te başlayacak. Lig Tv 3 kanalından canlı yayınlanacak karşılaşmayla basketbol severler ve Fenerbahçe’li taraftarlar Euroleague heyecanı yaşayacaklar. Fenerbahçe’nin Almanya temsilcisi Bayern Münih karşısında neler yapacağı merak konusu. Fenerbahçe - B.Münih karşılaşması ile yaşanacak basketbol heyecanı sarı-lacivertli taraftarlar tarafından ilgiyle bekleniyor.

Euroleague’de bu sezon A Grubu’nda yer alan Fenerbahçe, geçen sezon Final Four’a kalarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Bu sezon Euroleague’de A Grubu’nda mücadele edecek Fenerbahçe’nin rakipleri arasında Bayern Münih, Real Madrid, Khimki Moskova, Kızılyıldız ve Strasbourg bulunuyor. Altı takımın mücadele edeceği grupta ilk 4 sırayı alan takımlar bir üst tura yükselecek. Zeljko Obradovic yönetiminde ilk Euroleague maçını kazanmak isteyen Fenerbahçe, hafta sonunda oynadığı lig maçında Rönesans TED Ankara Kolejliler’i 97-81 mağlup etti.

Fenerbahçe’nin bu akşamki rakibi Bayern Münih ise Alman basketbolunun yükselen değerlerinden biri olarak gösteriliyor. Geçen sezon Almanya Basketbol Ligi’nin normal sezonunu 3.sırada tamamlayan B.Münih, play-off maçlarının ardından finale yükseldi ve finalde şampiyonluğu Bamberg’e kaptırarak ikinci oldu. Geçen sezon da Fenerbahçe ile aynı gruba düşen Bayern Münih, grubu iki galibiyet sekiz yenilgi ile tamamlamıştı. Baş antrenörlüğünü Svetislav Pesic’in yaptığı Bayern Münih’in kadrosuna bu sezon; K.C. Rivers, Alex Renfroe, Andreas Seiferth, Maxi Kleber ve Deon Thompson gibi kaliteli basketbolcular katıldı.

FENERBAHÇE - BAYERN MÜNİH

SALON: Ülker Sports Arena

SAAT: 19:45

YAYIN: Lig Tv 3

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler