SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pınar Karşıyaka – Barcelona Lassa maçı Lig Tv 3'ten canlı yayınlanacak

Euroleague’de perde açılıyor, Pınar Karşıyaka – Barcelona Lassa maçı canlı yayın ile Lig Tv 3’te ekrana geliyor. Pınar Karşıyaka’nın Euroleague mücadelesi Lig TV 3 canlı yayın ile izlenebilecek.

Euroleague ilk haftasında Pınar Karşıyaka – Barcelona Lassa maçı Lig Tv 3 canlı yayın ile izlenebilecek. Avrupa basketbolunun zirvesi olan Euroleague start alıyor, Avrupa basketbolunun dev takımları ve yıldız basketbolcuları sahalara çıkıyor. Euroleague’e katılma hakkı kazanan ve Türkiye’yi temsil eden 4 takımdan biri olan Pınar Karşıyaka, bu akşam sahasında Barcelona Lassa’yı konuk edecek. Avrupa basketbolunda birçok başarıya imza atan Barcelona ile karşılaşacak Pınar Karşıyaka’da heyecan dorukta. Pınar Karşıyakalı taraftarlar maç saatini heyecanla bekliyor ve maçın hangi kanaldan yayınlanacağını merak ediyor. Pınar Karşıyaka bu maçla birlikte tarihinde ilk kez Euroleague’de mücadele edecek. 15 Ekim Perşembe akşamı saat 19:00’da başlayacak Pınar Karşıyaka – Barcelona Lassa maçı Lig Tv 3’ten canlı yayınlanacak.

“SON TOPA KADAR SAVAŞACAĞIZ”

Karşıyaka Arena’da oynanacak karşılaşma öncesi Pınar Karşıyaka cephesinden maçla ilgili açıklamalar geldi. Pınar Karşıyaka baş antrenörü Ufuk Sarıca son topa kadar savaşacaklarını söyledi. Sarıca; “”THY Euroleague’in ilk maçında çok önemli ve değerli bir takımla karşılaşacağız. Gelenekleri olan ve yıllardır şampiyonluklara aday bir takım. Super Cup’ta çok formdaydılar ve İzmir’e çok iyi hazırlanarak geldiler. Ev sahibi avantajımızı kullanarak taraftarımızla beraber son topa kadar savaşacağız.” diye konuştu.

Takım kaptanı İnanç Koç ise bu maçın Karşıyaka camiası açısından çok büyük bir anlam ifade ettiğini söyledi. Koç; “‘‘ Hak edilerek gelmiş bir Euroleague hakkından sonra iç sahadaki ilk maçımızın Barcelona gibi bir Avrupa deviyle olması bu karşılaşmanın önemini daha da arttırıyor. İzleyenlerin keyif alacağı, heyecan duyacağı bir karşılaşma olacaktır’’ diyerek bütün planlarını maçı kazanmak üzerine kurduklarını belirtti.

BARCELONA ŞAMPİYONANIN GEDİKLİSİ

Pınar Karşıyaka’nın konuk edeceği Barcelona ise Euroleague şampiyonasının gediklisi konumunda. 1988 tarihinden itibaren 14 kez Euroleague’de Final Four organizasyonunda yer alan Barcelona, iki kez de bu kupayı müzesine götürdü. Barcelona, ilk Euroleague şampiyonluğunu Dejan Bodirga, Sarunas Jasikevicus, Juan Carlos Navarro’lu kadrosuyla, 2003 yılında yaşadı. 2010 yılındaki şampiyonluk ise; Navarro, Ricky Rubio, Erazem Lorbek, Pete Mickeal’li kadroyla geldi. Xavi Pascual’ın baş antrenörlüğünü yaptığı Barcelona, tecrübeli kadrosuyla maçın favorisi olarak gösteriliyor.

PINAR KARŞIYAKA – BARCELONA LASSA

SALON: Karşıyaka Arena

SAAT: 19:00

YAYIN: Lig Tv 3

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler