SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hollanda – Çek Cumhuriyeti maçı Bloomberg'ten canlı yayın ile izlenebilecek

Hollanda – Çek Cumhuriyeti maçı canlı yayınla Bloomberg kanalından izlenebilecek. EURO 2016 elemelerinde grupta üçüncülük için çekiştiğimiz Hollanda’nın son maçı nefesleri kesecek.

EURO 2016 elemelerinde Hollanda – Çek Cumhuriyeti maçı Bloomberg kanalından canlı yayınla izlenebilecek. Hollanda – Çek Cumhuriyeti karşılaşması nefesleri kesecek. Türkiye’nin gözü İzlanda karşılaşmasında, kulağı ise Hollanda – Çek Cumhuriyeti maçında olacak. Türkiye’nin grupta üçüncülük için çekiştiği Hollanda’nın Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı kritik karşılaşma Bloomberg Ht kanalından canlı yayın ile izlenebilecek. Hollanda, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) şansını devam ettirmek istiyorsa bu maçı mutlaka kazanmak zorunda.

EURO 2016 Elemeleri A Grubu’nda 9 maçta topladığı 13 puanla 4.sırada yer alan Hollanda’nın galibiyetten başka yolu yok. İzlanda ve Çek Cumhuriyeti’nin doğrudan katılma hakkı elde ettiği grupta; Hollanda ile Türkiye üçüncülük mücadelesi verip play-off turlarına katılmayı amaçlıyor. 3.sırada yer alan Türkiye’nin ise puanı 15. Hollanda’nın üçüncü olma şansı yalnızca galibiyetten geçmiyor. Hollanda bu maçı kazanıp Türkiye’nin de yenilmesini bekleyecek.

Bloomberg HT kanalından yayınlanacak bu futbol heyecanı öncesi Hollanda cephesinden yeni açıklamalar geldi. Hollada Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan ve uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Arjen Robben; EURO 2016 şanslarını değerlendirdi. Bir Hollanda radyosuna konuşan Robben, "Çok korkuyorum, ki artık hediye etmezler. Gerçekçi olmamız lazım. Geçen Cumartesi, Türkiye Çek Cumhuriyeti ile oynarken, umudum vardı. Diğer sonuca bağlıyız ki, içinde bulunabileceğiniz en kötü durum bu. Çok zor bir görev. Biz, yapmamız gerekeni yapmalıyız, yani kazanmalıyız ve sonra dua etmeli, umut etmeli ve mum yakmalıyız" dedi.

HOLLANDA – ÇEK CUMHURİYETİ

STAT: Amsterdam Arena

SAAT: 21:45

CANLI YAYIN: Bloomberg HT

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler