SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye - İzlanda maçı Show Tv'den canlı yayınla izlenebilecek

EURO 2016 elemelerinde kader karşılaşması Türkiye – İzlanda maçı canlı yayınla Show Tv’de. Türkiye ile İzlanda’nın kıran kırana geçmesi beklenen mücadelesi Show Tv canlı yayın ile izlenebilecek.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) elemelerinde Türkiye – İzlanda maçı canlı yayınla Show Tv’den izlenebilecek. A Milli Futbol Takımımızın EURO 2016 yolunda kader maçı olan karşılaşma bu akşam saat 21:45’te başlayacak. Maçı İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek. Konya Torku Arena’da oynanacak zorlu karşılamanın yayıncı kuruluşu Show Tv oldu. Show Tv canlı yayın ile Türkiye – İzlanda maçı izlenebilecek ve maç heyecanı dakika dakika yaşanabilecek. Ayrıca MYNET Canlı Anlatım ile de maçla ilgili tüm gelişmeler takip edilebilecek. Türkiye – İzlanda maçı canlı yayın sonucunda Millilerimizin EURO 2016’ya katılma macerasının devam edip etmeyeceği belli olacak.

TÜRKİYE – İZLANDA MAÇI MYNET CANLI ANLATIM

EURO 2016 Elemeleri A Grubu’nda yer alan Ay-Yıldızlı ekibimiz grupta 9 maçı geride bıraktı. Topladığı 15 puanla 3.sırada yer alan Türkiye’nin grupta ilk ikiye girme şansı bulunmuyor. İzlanda ve Çek Cumhuriyeti’nin kupaya katılmayı garantilemesinin ardından 3.takım play-off oynayacak. Bu konuda Türkiye’nin en önemli rakibi Hollanda olacak. Topladığı 13 puanla 4.sırada yer alan Hollanda, Türkiye’yi geçmeye çalışacak. Türkiye – İzlanda maçının oynandığı sıralarda Hollanda da Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. İzlanda karşısında alacağımız bir galibiyet ya da beraberlikle EURO 2016 elemeleri play-off turuna katılmaya hak kazanacağız.

EURO 2016’YA DOĞRUDAN KATILMA İHTİMALİ – OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

İZLANDA’YA KARŞI 8’DE 1

Elemelerde oynadığı son 7 maçı da kaybetmeyen Millilerimiz, grupta İzlanda deplasmanında oynadığı maçta 3-0 yenilmiş ve adeta bir bozguna uğramıştı. A Milli Futbol Takımı'mız, İzlanda ile daha önce toplamda 8 maç yaptı, sadece birini kazanabildi. Milliler, 7’si resmi, biri özel olmak üzere yaptıkları 8 maçta 5 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı, bir kez kazanabildi, 2 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

İDDAA ORANLARINDA TÜRKİYE FAVORİ

Türkiye'nin İzlanda ile Konya'da yapacağı EURO 2016 Elemesi maçının iddaa oranları belli oldu. Bu akşam 21.45'te başlayacak olan mücadeleyi Türkiye'nin kazanmasına 1.25, beraberliğe 4.00, İzlanda'nın galibiyetine ise 6.50 oran verildi.

MUHTEMEL 11’LER

STAT: Konya Torku Arena

SAAT: 21:45

CANLI YAYIN: Show Tv & MYNET Canlı Anlatım

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Caner Erkin, Serdar Aziz, Hakan Balta, Şener Özbayraklı, Selçuk, Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan, Cenk Tosun

İZLANDA: Kristinsson, Sigurdsson, Arnason, Ragnar, Saevarsson, Gunnarsson, Gudmundsson, Skulason, Finnbogason, Bjarnason, Sigthorsson

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler