SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsveç – Moldova maçı canlı yayınla Show Max’te

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) elemelerinde İsveç – Moldova maçı canlı yayınla Show Max kanalından izlenebilecek. EURO 2016 yolunda İsveç için önemli mücadele canlı yayınla Show Max’te.

İsveç – Moldova EURO 2016 elemeleri G Grubu maçı bu akşam canlı yayınla Show Max’te. Show Max’te Avrupa Futbol Şampiyonası eleme heyecanı sürüyor. G Grubu’nda 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılacak ikinci takımı belirleyecek maçlardan biri olan İsveç – Moldova maçı Digiturk’e özel bir kanal olan Showmax kanalından canlı yayınla izlenebilecek. Saat 19:00’da Friends Arena’da başlayacak karşılaşmayı İtalyan hakem Luca Banti yönetecek. Ibrahimovic, Kallström, Erkan Zengin ve Jimmy Durmaz’lı İsveç’in mücadelesinin sonucu merakla bekleniyor.

Ev sahibi İsveç, EURO 2016’ya katılmak için mutlak galibiyet almak zorunda. G Grubu’nda lider durumda bulunan Avusturya, önümüzdeki sene düzenlenecek şampiyonaya katılmaya hak kazandı. Grupta ikinci sıra içinse Rusya ve İsveç büyük bir çekişme halinde. İkinci sıradaki Rusya’nın puanı 17, üçüncü sıradaki İsveç ise 15 puanda. İsveç’in amacı bu maçtan 3 puanla ayrılıp, Rusya’nın Karadağ karşısında puan kaybetmesini beklemek. İsveç’in bu maçtaki muhtemel 11’i ise şöyle: Andreas Isaksson – Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Mikael Antonsson, Martin Olsson – Sebastian Larsson, Oscar Lewicki, Kim Källström, Erkan Zengin – Zlatan Ibrahimovic, John Guidetti.

Konuk ekip Moldova ise 9 maçta yalnızca 2 puan toplayabildi. Grubun en zayıf takımlarından biri olan Moldova, İsveç karşısında bir sürpriz yapma amacı taşıyor. Moldova’nın en önemli oyuncuları Vitali Bordian ve Igor Armas olacak.

İSVEÇ – MOLDOVA

STAT: Friends Arena

SAAT: 19:00

YAYIN: Show Max

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler