SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çek Cumhuriyeti – Türkiye maçı canlı yayınla Show Tv’de

Çek Cumhuriyeti ile Türkiye, EURO 2016 elemelerinde karşı karşıya gelecek, zorlu mücadele canlı yayınla Show Tv’den izlenebilecek. Çek Cumhuriyeti – Türkiye maçı saat 21:45’te başlayacak.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) elemelerinde Çek Cumhuriyeti ile Türkiye karşı karşıya gelecek, mücadele canlı yayınla Show Tv kanalından izlenebilecek. Show Tv’de EURO 2016 elemeleri heyecanı yaşanıyor. Show Tv yayınları ile Avrupa Futbol Şampiyonası eleme maçları canlı yayınla izlenebiliyor. Türkiye’nin EURO 2016 yolundaki kritik Çek Cumhuriyeti karşılaşması Show Tv’den canlı izlenebilecek. Generali Arena Stadı’nda oynanacak karşılaşma 10 Ekim Cumartesi günü saat 21:45’te başlayacak. Karşılaşmada hakem Martin Atkinson düdük çalacak.

Türkiye için Çek Cumhuriyeti maçında alınacak bir galibiyet çok büyük bir avantaj anlamına geliyor. İzlanda ve Çek Cumhuriyeti’nin EURO 2016’ya katılmaya garantilediği grupta üçüncü olmak için mücadele veren Türkiye’nin bu anlamdaki en büyük rakibi Hollanda. Grupta 12 puanla 3.sırada yer alan Türkiye’yi 10 puanlı Hollanda takip ediyor. Kazakistan deplasmanına konuk olacak Hollanda’nın da alacağı sonuç büyük önem taşıyor.

Zorlu mücadele Show Tv’nin yanı sıra Mynet Canlı Anlatım sayfalarından da dakika dakika takip edilebilecek. Mynet Canlı Anlatım ile zorlu 90 dakikanın heyecanını nefesinizi tutarak yaşayacaksınız.

ÇEK CUMHURİYETİ - TÜRKİYE MAÇI CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler