SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İngiltere - Estonya maçı canlı yayınla Kanal 7/24’te

İngiltere ile Estonya A Milli Futbol takımlarının EURO 2016 E Grubu eleme maçı canlı yayınla Kanal 7/24’ten izlenebilecek. Grubun önemli maçlarından biri olan karşılaşmanın sonucu merak ediliyor.

İngiltere – Estonya maçı bu akşam canlı yayınla Kanal 7/24’ten izlenebilecek. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) elemelerinde E Grubu’nda mücadele eden iki takım karşı karşıya gelecek. Elemeleri dolu dizgin geçiren ve EURO 2016 vizesini alan İngiltere, sahasında gruptan çıkma mücadelesi veren Estonya’yı konuk edecek. İngiltere’nin ünlü Wembley Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 21:45’te başlayacak ve Kanal 7/24’ten canlı yayınla izlenebilecek. Eleme gruplarında fırtına gibi esen İngiltere karşısında Estonya’nın sürpriz yapıp yapamayacağı büyük merak konusu. Maçı Macaristan Futbol Federasyonu’ndan Istvan Vad yönetecek.

Elemelerde oynadığı 8 maçı da kazanan futbol makinesi İngiltere, EURO 2016’ya katılmaya hak kazandı. Gruptaki son iki maçını formalite icabı oynayacak İngilizler’de rotasyon beklentisi var. Teknik Direktör Roy Hodgson’un kadroda genç oyunculara yer verebileceği konuşuluyor. İngiltere’de sakatlığı bulunan Rooney ve Stones riske edilmeyecek.

Konuk ekip Estonya ise büyük bir sürprizin peşinde Wembley çimlerine çıkacak. Grupta oynadığı 8 maçta topladığı 10 puanla 4.sırada yer alan Estonya, son iki maçından alabildiği kadar puan alıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. İsviçre ve Slovenya’yı grupta altına almaya çalışan Estonya, elemelerde oynadığı son maçta deplasmanda Slovenya’ya 1-0 kaybedince işini zora soktu. Bu akşam oynanacak karşılaşmada takımın en önemli gol silahları Sergei Zenjov, Ats Purje ve Ken Kallaste olacak.

İNGİLTERE – ESTONYA

STAT: Wembley

SAAT: 21:45

YAYIN: Kanal 7/24

İNGİLTERE: Hart; Clyne, Cahill, Smalling, Bertrand; Milner, Carrick, Barkley; Sterling, Walcott, Kane

ESTONYA: Aksalu; Teniste, Jaager, Klavan, Pikk; Konoplyanka, Mets, Vassiljev; Zanjov, Purje, Kallaste

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler