SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çek Cumhuriyeti – Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda?

 Çek Cumhuriyeti – Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türkiye'nin kritik EURO 2016 eleme maçı Çek Cumhuriyeti karşılaşması Prag'da oynanacak. İşte Çek Cumhuriyeti – Türkiye maçıyla ilgili tüm detaylar...

EURO 2016 elemelerindeki kritik Çek Cumhuriyeti – Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde A Grubu’nda mücadele eden A Milli Futbol Takımımız, Çek Cumhuriyeti deplasmanında son derece kritik bir maça çıkacak. Futbol severler bu kritik maçın ne zaman, saat kaçta oynanacağını ve hangi kanaldan canlı yayınlanacağını merak ediyor. Çek Cumhuriyeti – Türkiye maçıyla ilgili tüm detaylar haberimizde... Fatih Terim yönetiminde deplasmanda 3 puan arayacak Türkiye’nin Çek Cumhuriyeti maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte yanıtı.

Çek Cumhuriyeti – Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta?

EURO 2016 Elemeleri A Grubu 9.maçı Çek Cumhuriyeti – Türkiye karşılaşması 10 Ekim Cumartesi günü oynanacak. Türkiye’nin bu zorlu deplasmandaki kritik maçı, TSİ 21:45 itibariyle başlayacak. Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da yer alan Letna Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın hakemleri ilerleyen günlerde açıklanacak.

Çek Cumhuriyeti – Türkiye maçı hangi kanalda?

Futbol severler, Türkiye’nin EURO 2016 yolculuğundaki Çek Cumhuriyeti maçının hangi kanaldan yayınlanacağını merak ediyor. Çek Cumhuriyeti – Türkiye maçı, EURO 2016 elemeleri resmi yayıncısı Show Tv’den canlı yayınlanacak. 10 Ekim Cumartesi akşamı saat 21:45’te başlayacak maç Show Tv canlı yayınıyla izlenebilecek.

MİLLİLER 529.SINAVDA

A Milli Futbol Takımı, Çek Cumhuriyeti ile deplasmanda oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri grup maçıyla 529. karşılaşmasına çıkacak. Türk Milli Takımı, 92 yıllık tarihinde 277’si resmi, 252’si özel olmak üzere geride kalan 528 maçta 195 galibiyet aldı, 123 kez berabere kaldı, 210 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekip bu maçlarda 703 gol attı, kalesinde 778 gol gördü.

EURO 2016 İÇİN GALİBİYET ŞART

Türkiye için Çek Cumhuriyeti maçında alınacak bir galibiyet çok büyük bir avantaj anlamına geliyor. İzlanda ve Çek Cumhuriyeti’nin EURO 2016’ya katılmaya garantilediği grupta üçüncü olmak için mücadele veren Türkiye’nin bu anlamdaki en büyük rakibi Hollanda. Grupta 12 puanla 3.sırada yer alan Türkiye’yi 10 puanlı Hollanda takip ediyor. Kazakistan deplasmanına konuk olacak Hollanda’nın da alacağı sonuç büyük önem taşıyor.

ÇEK CUMHURİYETİ – TÜRKİYE

STAT: Letna Stadyumu (Prag)

SAAT: 21:45

YAYIN: Show Tv & MYNET Canlı Anlatım

ÇEK CUMHURİYETİ ADAY KADROSU:

Kaleciler: Petr Cech (Arsenal), Tomas Koubek (Slovan Liberec), Tomas Vaclik (Basel)

Defans: Theo Gebre Selassie (Werder Bremen), Mario Holek (Sparta Prague), Pavel Kaderabek (Hoffenheim), Michal Kadlec (Fenerbahce), Filip Novak (Midtjylland), Marek Suchy (Basel), Vaclav Prochazka (Viktoria Plzen)

Orta Saha: Vladimir Darida (Hertha BSC), Borek Dockal (Sparta Prague), Ladislav Krejci (Sparta Prague), David Pavelka (Slovan Liberec), Milan Petrzela (Viktoria Plzen), Jaroslav Plasil (Bordeaux), Jiri Skalak (Mlada Boleslav), Josef Sural (Slovan Liberec)

Forvet: David Lafata (Sparta Prague), Tomas Necid (Bursaspor), Milan Skoda (Slavia Prague)

TÜRKİYE ADAY KADROSU:

Kaleciler: Hayrullah, Volkan Babacan, Mert

Defans: Şener, Serdar Aziz Hakan balta, Ersan,Caner, Emre Taşdemir

Orta Saha: Volkan şen, Sellçuk İnan, Gökhan Töre, Hakan çalhanoğlu, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Arda Turan, Yasin Öztekin, Okay Yokuşlu, Olcay Şahan

Forvet: Umut Bulut, Mevlüt Erdinç, Burak Yılmaz, Cenk Tosun

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler