SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray - Atletico Madrid maç özeti Mynet Spor sayfalarında

Galatasaray ile Atletico Madrid, maç özeti ve önemli anları Mynet’te. Galatasaray ile Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında karşı karşıya geldi, İspanya ekibi sahadan 3 puanla ayrıldı.

Galatasaray – Atletico Madrid maç özeti ve önemli anları Mynet Spor’da. Galatasaray ile Atletico Madrid, Türk Telekom Arena Stadı’nda karşı karşıya geldi. Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında gülen taraf İspanya temsilcisi Atletico Madrid oldu. Spor Toto Süper Lig'e istediği gibi başlangıç yapamayan Galatasaray Şampiyonlar Ligi performansı ile taraftarının gönlünü almak için sahaya çıktı. Temsilcimizde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu sahaya sürpriz bir 11 sürerek herkesi şaşırttı. Futbol kamuoyunda takımdan ayrılan Melo'nun boşluğu nasıl doldurulacak tartışmaları yaşanırken Hamzaoğlu bu bölgede Hakan Balta tercihini kullandı. Yeni transferler Denayer ve Carole'de kendilerine ilk 11'de yer buldu. Fakat bu değişiklikler galibiyet için yeterli olmadı. 18. ve 25. dakikalarda Atletico Madrid bulduğu gollerle maçı 2-0 kazandı.

GALATASARAY – ATLETİCO MADRİD MAÇ ÖZETİ

İLK YARI

18. dakikada Juanfran'ın sağ kanattan ceza sahası içerisine yaptığı yerden ortada Griezmann'ın bekletmeden vuruşunda top ağlarla buluştu. 0-1

25. dakikada sağ kanattan Koke'nin yaptığı ortada arka direkte bulunan Gobin, topu kafayla altıpas içerisinde bulunan Griezmann'a indirdi. Boş durumda bulunan Griezmann, meşin yuvarladığı ağlara gönderdi. 0-2

29. dakikada ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluşan Sneijder'in sert şutunda kaleci topu sağ direk dibinden son anda kornere çeldi.

40. dakikada Siqueira'nın sol kanattan ortasında ön direkte topa iyi yükselen Vietto'nun kafa vuruşunda Denayer'e çarpan top kornere çıktı.

42. dakikada Carole'un sol kanattan ortasında ön direkte bulunan Umut'un kafa vuruşu uzak kale direğinin dibinden auta çıktı.

43. dakikada Sneijder'in pasında ceza sahası içi sol tarafta topla buluşan Podolski'nin içeriye çevirdiği topta Umut'un vuruşu, defansa çarparak kornere çıktı.

44. dakikada sol taraftan kullanılan kornerde Denayer'in kafa vuruşu az farkla auta çıktı.

İKİNCİ YARI

51. dakikada Denayer'in sağdan ortasına ceza alanı yayı içinde Podolski'nin bekletmeden yaptığı vuruşta, top yandan auta çıktı.

53. dakikada Sneijder'in ceza alanı dışı sol çaprazdan çıkardığı sert şutta, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

57. dakikada 3'e 2 gelen Atletico Madrid'de Martinez'in ceza alanı çizgisi üzerinden çektiği şutta, top kaleci Muslera'da kaldı.

58. dakikada Selçuk'un yaklaşık 30 metreden sert vuruşunda, top az farkla yandan dışarı çıktı.

66. dakikada Podolski'nin soldan ortasında, ön direkte kafa vuruşunu yapan Umut meşin yuvarlağı yandan dışarı yolladı.

68. dakikada Carole'nin derinlemesine pasına hareketlenen Burak, sol kanatta topla buluştu. Bu oyuncunun ortaya çevirdiği meşin yuvarlağa uygun durumda vurması beklenen Podolski'nin ayağı takılınca, Galatasaray mutlak bir golden oldu.

74. dakikada savunmadan atılan uzun topa Burak ceza alanı içi sağ çaprazda bekletmeden vuruşunu yaptı. Ancak kaleci Oblak yatarak topun sahibi oldu.

75. dakikada Selçuk'un ceza alanı dışından şutunda, top kaleci Oblak'ta kaldı.

86. dakikada hızlı gelişen Atletico Madrid atağında, Oliver Torres'in ara pasıyla kaleci Muslera ile karşı karşıya kalan Griezmann vuruşunu yaptı ancak zamanında kalesini terk eden Uruguaylı file bekçisi mutlak golü önledi.

ARENA’DA “YÖNETİM İSTİFA” SESLERİ

Atletico Madrid yenilgisi hem başkan Dursun Özbek hem de teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na tepkileri çoğaltırken, Sarı Kırmızılı ekip hem maçı hem de Emre Çolak'ı tamamen kaybetti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu sürpriz bir kararla Emre Çolak ile maça başlarken, ilk yarım saatte basit top kayıpları yapan Emre Çolak'a ilk devrenin sonuna kadar dayanamaması ve oyundan alması genç oyuncu ile ipleri kopardı. Oyundan çıkarken seyirci ile sürtüşme yaşayan Emre Çolak'ın kimseyle konuşmayıp soyunma odasında üzüntüsünden ağladığı öğrenildi.

Maçın son dakikalarında ise Galatasaraylı taraftarlar “Yönetim İstifa” tezahüratında bulundu.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler