SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TRT 1 uydu frekans ve güncel TRT 1 Biss Key ayarları Mynet'te

Evinde uydu alıcısı bulunduran futbol severler, TRT 1 frekans ayarları ve TRT 1 Biss Keylerini merak ediyor. Beşiktaş - Sporting Lizbon UEFA Avrupa Ligi maçını canlı yayınlayacak TRT 1’in frekans ayarları ve Biss Keyleri Mynet’te.

TRT 1 frekans ayarları ve TRT 1 Biss Keyleri Mynet’te. Evinde uydu alıcısı ve çanak bulunduran futbol severler, yarın akşam Beşiktaş - Sporting Lizbon maçını nasıl izleyeceğini merak ediyor. Uluslararası yayın politikası nedeniyle uydu yayınlarında sorun yaşayan futbol severler için TRT 1 Biss Key ve TRT 1 frekans ayarlarını derledik. Beşiktaş - Sporting Lizbon maçını kesintisiz veya şifresiz izlemek isteyen taraftarların TRT 1 Biss Key kullanması ya da yeniden TRT 1 frekans ayarı girişi yapması gerekebilir.

Saat 20:00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda başlayacak maçı izlemek için TRT 1 frekans ayarlarının doğru yapılması gerekiyor. Türksat 4A uydusundan TRT 1 izlemek için gerekli olan ayarlar aşağıda;

Uydu adı: Türksat 4A Batı 42ºE / Türkiye - Avrupa

Frekans: 11.958

POL: V

Sembol: 27500

FEC: 5/6

Eğer maç sırasında veya öncesinde bir şifreleme problemiyle karşılaşırsanız, o zaman Biss Key kullanmanız gerekiyor. Maçlar başladığı ve şifreli yayına geçtiği takdirde izlenmesi gereken yollardan önce bilinmesi gerekenlerin başında, uydu alıcısının BISS key çözebilme özelliğinin olup olmadığı geliyor. Şifreyi kırabilmek için uydu alıcınızın Biss şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Eğer uydu alıcınızın şifre çözme özelliği açık durumda değilse, uydu alıcınızı aldığınız yetkili servisten destek isteyiniz.

Şifre çözme özelliğini aktif duruma getirdikten sonra; uydu alıcısının menüsünde bulunan KEY girişi menüsünü bulmanız gerekmektedir. Bu giriş; uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys veya benzer bir isimle bulunabilir.

Ardından açılacak olan menüde şifreleme tiplerinden BISS olanını seçmeniz gerekmektedir. Açılacak menüde ise 10 00 00 10 00 00 00 00 olan BISS şifresini girmeniz ve ardından şifreyi kaydedip menüden çıkmanız gerekmektedir. Şifreyi kaydettikten sonra maçları izleyemiyorsanız, uydu alıcınızı açıp kapamanız önerilmektedir. Eğer hala yayını izleyemiyorsanız yetkili servisten destek isteyiniz.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler