SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TRT 1 ve TRT Web Tv canlı yayınlarıyla Galatasaray - Atletico Madrid izle

Galatasaray-  Atletico Madrid maçı hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçı Galatasaray – Atletico Madrid karşılaşması bu akşam Trt 1 ve Trt Web Tv’den canlı izlenebilecek. Şampiyonlar Ligi’nde perde bu akşam saat 21:45’te Trt 1’de açılacak.

Galatasaray ile Atletico Madrid kozlarını bu akşam paylaşacak, zorlu maç bu akşam saat 21:45’te Trt 1 ve Trt Web Tv’den canlı izlenebilecek. Şampiyonlar Ligi’nde sezon açılıyor. Şampiyonlar Ligi grup maçları bu akşam oynanacak 8 karşılaşmayla başlıyor. Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Galatasaray da bu akşam sahaya çıkıyor. Sarı-kırmızılı ekibin rakibi İspanyol temsilcisi Atletico Madrid. Türk Telekom Arena’da saat 21:45’te başlayacak maçı Polonya Federasyonu’ndan hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak’ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçı Trt 1 ve Trt Web Tv canlı yayınlayacak. Galatasaray – Atletico Madrid maçı şifresiz yayınla Trt 1 ve TRT Web Tv’den canlı izlenebilecek.

GALATASARAY’DA 2 EKSİK

"Cim Bom"da Atletico Madrid mücadelesi öncesinde iki eksik oyuncu bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan Aurelien Chedjou ile Hamit Altıntop, müsabakada forma giyemeyecek.

ASLAN 158. KEZ KÜKREYECEK

Devler liginde ilk karşılaşmasına 1956-1957 sezonunda Dinamo Bükreş'e karşı çıkan Aslan, geride kalan 157 karşılaşmanın 55'inde gülen taraf olmayı başardı. Şampiyonlar Ligi'nde 64 yenilgi alan sarı-kırmızılı ekip, 38 mücadeleden ise 1 puan ile ayrıldı. Aslan, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 201 kez havalandırırken, kalesinde ise 240 gol gördü. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde bugün oynayacağı Atletico Madrid mücadelesi ile birlikte Şampiyonlar Ligi’nde 158. kez sahne alacak.

HAMZAOĞLU: FARKLI BİR GALATASARAY SAHADA OLACAK

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, dev maç öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hamzaoğlu; Atletico Madrid’in maçın favorisi olduğunu söylerken maçları her zaman favorilerin kazanmadığını da ekledi. Galatasaray’ın Devler Ligi’nde başka bir kimlikle sahaya çıktığından bahseden Hamzaoğlu; “Geçmişimizde birçok başarımız ve son yılda bunu sahaya yansıtamamış olsak da Şampiyonlar Ligi'nde farklı bir kimliğimiz var. Yarın taraftarlarımızla farklı bir atmosferde, farklı bir Galatasaray sahada olacak. Rakibimizin teknik direktörü Simeone'yi tebrik ediyorum ve saygı duyuyorum. Son yıllarda yaptıkları iş, son derece mükemmel. Kimle oynayacağımızın farkındayız. İşimiz kolay olmayacak." diye konuştu.

SİMEONE: FAVORİYİZ DEMEK ÇOK DOĞRU DEĞİL

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone’de maç öncesi bir basın toplantısı düzenledi. Galatasaray’ın seyirci baskısından ve taraftarın coşkusundan bahseden Simeone; “55 bin coşkulu taraftar önünde oynayacağımız maçta favoriyiz demek çok doğru değil.” diye konuştu. Şampiyonlar Ligi’nde takımların çok daha farklı bir motivasyona sahip olduğunu belirten Simeone; “Galatasaray gibi hücumda güçlü isimlere sahip olan bir takım bunu bilerek sahaya çıkacaktır.” dedi.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler