SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atletico Madrid – Barcelona maçı canlı yayınla İdman Tv’den izlenebilecek

Atletico Madrid ile Barcelona kapışması bu akşam canlı yayınla İdman Tv’den izlenebilecek. İspanya La Liga 3.hafta karşılaşması Atletico Madrid – Barcelona maçı saat 21:30’da başlayacak.

Atletico Madrid ile Barcelona, İspanya La Liga 3.haftasında karşı karşıya geliyor. Mücadele canlı yayınla İdman Tv’den izlenebilecek. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi rakiplerinden Atletico Madrid, sahasında Katalan devi Barcelona’yı konuk edecek. Hakem Antonio Mateu Lahoz’un yöneteceği Atletico Madrid – Barcelona maçı İdman Tv’nin yanı sıra Lig Tv 3’ten de canlı yayınlanacak. Vicente Calderon Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 21:30’da başlayacak.

İDMAN TV NASIL İZLENİR? – TIKLA ÖĞREN

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi rakiplerinden Atletico Madrid, lige ikide iki yaparak başladı. İlk hafta Las Palmas’ı mağlup eden Madrid ekibi ikinci hafta Sevilla deplasmanından 3-0’lık net bir skorla döndü. Henüz gol yemeyen Atletico, Barcelona karşısındaki son 10 lig maçını kazanamadı. Ev sahibi ekipte forvette Fernando Torres yerine Griezmann ve Martinez’in oynaması bekleniyor. Sakatlık şüphesi olan Tiago’nun durumu maç saatinde belli olacak.

Konuk ekip Barcelona da lige kayıpsız başlayan takımlar arasında. Athletic Bilbao ve Malaga galibiyetleri alınırken Katalan ekibi kalesini gole kapadı. Son 16 lig maçını kaybetmeyen Barça’da kalede sorun yaşanıyor. Claudio Bravo’nun sakatlık nedeniyle oynamayacağı belirtilirken onun yerine eldivenleri Marc-Andre ter Stegen giyecek. İspanya Süper Kupası’nda gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı olan Gerard Pique bu maçta yok. Douglas, Dani Alves, Sergi Roberto diğer eksikler. Adriano ise henüz hazır olmadığı gerekçesiyle oynatılmayabilir.

ATLETİCO MADRİD – BARCELONA

STAT: Vicente Calderon

SAAT: 21:30

YAYIN: İdman Tv & Lig Tv 3

ATLETİCO MADRİD: Oblak; Juanfran, Gimenez, Godin, Luis; Oliver Torres, Gabi, Tiago, Koke; Griezmann, Martinez

BARCELONA: Ter Stegen; Roberto, Mascherano, Vermaelen, Alba; Iniesta, Busquets, Rakitic; Messi, Suarez, Neymar

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler