SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Manchester United – Liverpool maçı canlı yayınla Lig Tv 3’ten izlenebilecek

İngiltere Premier Ligi’nde Manchester United – Liverpool maçı canlı yayınla Lig Tv 3’te. Zorlu maç 12 Eylül Cumartesi günü saat 19:30’ta başlayacak ve Lig Tv 3 canlı yayınıyla izlenebilecek.

Manchester United ile Liverpool Lig Tv 3 canlı yayınında karşı karşıya geliyor. 12 Eylül Cumartesi günü saat 19:30’ta başlayacak Manchester United – Liverpool maçı Lig Tv 3 canlı yayınıyla izlenebilecek. Premier Lig 5.hafta karşılaşmasında Old Trafford’da oynanacak dev mücadeleyi hakem Michael Oliver yönetecek. İngiltere’nin iki dev kulübünün karşılaşmasının sonucu merakla bekleniyor. Ligde ilk 4 maçta 7 puan toplayan iki takımın mücadelesi nefesleri kesecek.

Louis van Gaal’ın çalıştırdığı Manchester United ligde milli maç arasından önce Swansea deplasmanına konuk olmuş ve 2-1 mağlup olmuştu. Manchester United, Liverpool'a karşı oynadığı son yedi Premier Lig maçının beşini kazanmayı başardı. Transferinde sorunlar yaşanan De Gea’nın kaleyi koruması bekleniyor. Yeni transfer Martial’in maça yedek kulübesinde başlaması ve oyunun gidişatına göre oyuna girmesi bekleniyor. Sakatlığı bulunan Phil Jones kadroda yer almayacak.

Konuk ekip Liverpool ise milli maç arasından önce sahasında West Ham United’ı konuk etmişti. Liverpool sahasında 3-0’lık şok bir mağlubiyet yaşamıştı. Liverpool, deplasmanda oynadığı son yedi Premier Lig maçında bir galibiyet alabildi. Son maçta kırmızı kart gören Couthino cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Jordan Henderson ve Adam Lallana’da testlerde sonuçların iyi çıkmasının ardından oynayabilecek fakat teknik direktör Brendan Rodgers’ın bu oyunculara ilk 11 şansı vermesi beklenmiyor.

MANCHESTER UNİTED – LİVERPOOL

STAT: Old Trafford

SAAT: 19:30

YAYIN: Lig Tv 3

MANCHESTER UNİTED: De Gea; Darmian, Smalling, Blind, Shaw; Schneiderlin, Schweinsteiger, Mata, Herrera, Depay; Rooney

LİVERPOOL: Mignolet; Clyne, Skrtel, Lovren, Gomez; Can, Lucas, Milner; Ibe, Benteke, Firmino

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler