SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye – İtalya maçı canlı yayınla Ntv Spor’da

Türkiye ile İtalya, Ntv Spor canlı yayınında karşı karşıya geliyor, Eurobasket 2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda perde açılıyor.

Türkiye ile İtalya, Eurobasket 2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası ilk maçında canlı yayınla Ntv Spor’da karşı karşıya geliyor. 12 Dev Adam, turnuvadaki ilk maçında, İtalya ile karşılaşacak. Saat 22:00’de başlayacak Türkiye – İtalya basketbol maçı Ntv Spor’dan canlı yayınlanacak. Türkiye A Milli Basketbol Takımı, Eurobasket 2015’de B Grubu’da yer alıyor. Millilerimizin diğer rakipleri İspanya, Almanya, Sırbistan ve İzlanda.

Turnuvayı İtalya karşısında açacak Milliler zorlu maça hazır. Bugüne kadar Avrupa Basketbol Şampiyonalarında en büyük başarısı 2001 yılındaki ikincilik olan Türkiye, turnuvadaki ilk karşılaşmasında İtalya ile mücadele edecek. Ergin Ataman’ın çalıştırdığı takım genç ve dinamik bir kadroya sahip. Kadroda yer alan isimler; Cedi Osman, Furkan Korkmaz (Anadolu Efes), Hüseyin Göksenin Köksal (Darüşşafaka), Kartal Özmızrak (Eskişehir Basket), Oğuz Savaş, Semih Erden, Melih Mahmutoğlu (Fenerbahçe Ülker), Sinan Güler (Galatasaray Liv Hospital), Barış Hersek, Robert Lee Dixon (Ali Muhammed) (Pınar Karşıyaka), Ersan İlyasova (Milwaukee Bucks) ve Furkan Aldemir (Philadelphia 76’ers).

B Grubu’nda mücadele edecek Millilerimizin fikstürü de belli oldu. Türkiye ilk maçını 5 Eylül akşamı İtalya ile oynadıktan sonra İspanya ile karşılaşacak. İşte Türkiye’nin Eurobasket 2015 fikstürü:

5 Eylül: İtalya – Türkiye

6 Eylül: Türkiye-İspanya

8 Eylül: Almanya-Türkiye

9 Eylül: Türkiye-Sırbistan

10 Eylül: Türkiye-İzlanda

Türkiye, Berlin'de oynanacak grup maçlarını başarıyla geçmesi halinde final turlarına katılacak. İlk tur maçlarının Fransa'nın Montpellier, Almanya'nın Berlin, Hırvatistan'ın Zagreb ve Letonya'nın Riga kentlerinde oynanacağı EuroBasket 2015'te 24 takım mücadele edecek. Altışar takımın yer alacağı 4 grupta, ilk 4 sırayı elde eden ülkeler, adlarını ikinci tura yazdıracak. İkinci turdan itibaren Fransa'nın Lille şehrinde tek maç eleme usulüyle oynanacak mücadelelerin ardından madalyalar sahiplerini bulacak.

RAKİP İTALYA TAM BİR YILDIZLAR GEÇİDİ

İtalya’nın kadrosunda 3 NBA yıldızı bulunuyor. Sacramento Kings forması giyen guard Marco Belinelli, Denver Nuggets’da oynayan Danilo Gallinari ve Brooklyn Nets pota altının etkili ismi Andrea Bargnani kadronun yıldızları. Fenerbahçe’de oynayan Luigi Datome, Olympiakos’lu Daniel Hackett ve dış şutlarda etkili youncu Alessandro Gentile ile İtalya güçlü bir görüntü çiziyor.

TÜRKİYE – İTALYA

SAAT: 22:00

YAYIN: Ntv Spor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler