SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye'nin kritik maçı! “Türkiye – Hollanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?”

"Türkiye – Hollanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?" sorusunun yanıtı Mynet'te. Türkiye Hollanda maçıyla ilgili tüm detaylar, maç öncesi gelişmeler, muhtemel 11’ler ve canlı yayın bilgileri Mynet Haber'de.

Türkiye - Hollanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Sorunun yanıtı ve maçla ilgili tüm detaylar Mynet Spor’da. Türkiye ile Hollanda A Milli Futbol Takımları’nın oynayacağı UEFA Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) Eleme maçı öncesi cevabı merakla beklenen sorunun yanıtı haberimizde. A Milli Futbol Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde kritik bir maça çıkacak. Bu seferki rakip Avrupa futbolunun önde gelen temsilcilerinden ve bir ekol olan Hollanda. Futbol severler, “Türkiye – Hollanda maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda” sorusuna yanıt arıyor.

EURO 2016 Elemeleri A Grubu Türkiye – Hollanda maçı 6 Eylül Pazar günü Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanacak. İspanya Futbol Federasyonu’ndan hakem Antonio Mateu Lahoz’un yöneteceği zorlu karşılaşma saat 19:00’da başlayacak. Lahoz’un yardımcılıklarını Pau Cebrian Devis ve Roberto Diaz yapacak. Türkiye – Letonya maçı canlı yayınla ve şifresiz Show Tv’den izlenebilecek.

EURO 2016 Elemelerinde rakiplerinin gerisine düşen Türkiye, 7 maçta yalnızca 9 puan toplayabildi. Bitime 3 maç kala İzlanda’nın 9, Çek Cumhuriyeti’nin 7, Hollanda’nın ise 1 puan gerisinde yer alan Türkiye, EURO 2016’ya doğrudan katılmak için mutlaka ilk ikide yer almak zorunda. Üçüncülük halinde ise rota play-off.

Türkiye Hollanda maçı öncesi; Türkiye’nin aday kadrosu şu şekilde:

Kaleci: Volkan Babacan, Fehmi Mert Günok, Onur Recep Kıvrak.

Defans: Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Hakan Kadir Balta, Ersan Adem Gülüm, Semih Kaya, Caner Erkin, Emre Taşdemir.

Orta Saha: Yusuf Erdoğan, Volkan Şen, Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu, Mehmet Ekici, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Alper Potuk, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Yasin Öztekin, Olcay Şahan, Arda Turan.

Forvet: Umut Bulut, Mevlüt Erdinç, Batuhan Karadeniz, Burak Yılmaz.

Hollanda’nın aday kadrosunda ise tanıdık isimler yer alıyor. Fenerbahçe’nin yeni transferi Robin Van Persie ve Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder kadroda bulunan isimler arasında.

Hollanda'da İzlanda maçında sakatlanan Arjen Robben ve kırmızı kart gören Bruno Martins Indi, Türkiye karşısında forma giyemeyecek.

Türkiye'de ise sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartılan Gökhan Gönül dışında eksik bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Şener, Serdar, Hakan Balta, Caner, Selçuk İnan, Ozan, Mehmet Topal, Arda, Gökhan Töre, Burak

HOLLANDA: Cillessen, De Vrij, Janmaat, Van der Wiel, Klaassen, Wijnaldum, Narsingh, Sneijder, Blind, Depay, Huntelaar

TÜRKİYE – HOLLANDA

STAT: Konya Büyükşehir

TARİH: 6 Eylül Pazar

SAAT: 19:00

YAYIN: Show Tv & Mynet Canlı Anlatım

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler