SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Avrupa’dan son dakika transfer haberleri Mynet Spor’da

Avrupa’da yaşanan son dakika transfer gelişmeleri ve transfer haberleri Mynet Spor’da. İşte transferin son günlerinde yaşanan son dakika transfer gelişmeleri...

Son dakika transfer gelişmeleri Avrupa futbol piyasasının gündeminde. Birçok ligde transfer sezonunun bitimine saatler kala son dakika transfer haberleri hız kazandı. Özellikle Premier Lig kulüpleri Avrupa son dakika transferlerinde öne çıkıyor. Real Madrid ile Manchester United arasında yaşanan De Gea tartışması da günün en ilginç transfer haberlerinden biri oldu. İşte Avrupa futbolundan son dakika transfer haberleri...

REAL MADRİD VE MANCHESTER UNİTED’IN DE GEA TARTIŞMASI

Dünya futbolunun iki köklü kulübü Real Madrid ve Manchester United, De Gea transferi için birbirine girdi. Yaz boyunca Manchester United’ın İspanyol kalecisini transfer etmek için büyük çaba sarfeden Real Madrid, tranferde tam mutlu sona ulaşmıştı ki gelen haberle yıkıldı. Manchester United'da oynayan 24 yaşındaki İspanyol kaleci De Gea'yı transfer etmek için yaz başından bu yana İngiliz kulübü ile müzakere yapan Real Madrid, transferi son güne bırakınca sonuca ulaşamadı. Her iki kulüp arasında anlaşma sağlanmasına rağmen belgelerin İspanya Profesyonel Futbol Ligi (LFP) kurumuna yasal sürenin dolmasından bir dakika sonra gelmesinden dolayı transfer gerçekleştirilemedi.

Madrid ekibi ise evrakların son dakikada İspanya Futbol Federasyonu’na gönderildiğini iddia ediyor. Federasyon yetkilileri ise kendilerine bir belgenin gelmediğini ifade ettiler. UEFA’dan gelen açıklamada da, De Gea’nın M.United’ın Şampiyonlar Ligi listesinde yer aldığı belirtildi ve bu listenin onaylandığı ifade edildi. Bu gelişmenin üzerine Real Madrid kulübünün resmi internet sitesinden bir açıklama yapıldı. Açıklamada Manchester United’ın transferde ağır davrandığı ve bu yüzden transferde geç kalındığı belirtildi.

AVRUPA’DAN DİĞER SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ

Bonservisi Barcelona’da bulunan Alex Song bu sezon Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham United forması giyecek. İngiliz kulübü Alex Song’u bir sene kiraladığını duyurdu. İngiliz kulübü bu transferin ardından Victor Moses’i de renklerine bağladığını duyurdu.

Liverpool’un 29 yaşındaki tecrübeli futbolcusu Jose Enrique, West Bromwich Albion kulübüne transfer oldu. Newcastle United’tan 8 milyon Euro karşılığında transfer edilen Jose Enrique, kırmızı-beyazlı kulüpte bir türlü bekleneni veremedi.

River Plate forması giyen stoper Ramiro Funes Mori artık Premier Lig’de. 24 yaşındaki genç futbolcu, 12,9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında bu sezon Everton’un başarısı için ter dökecek.

Galatasaray, Telles transferini resmi olarak açıkladı. Telles bu sezon 1.3 milyon Euro karşılığında kiralık olarak Inter’de top koşturacak. Inter’ın 8.5 milyon Euro karşılığında Alex Telles’i satın alma opsiyonu bulunuyor.

West Ham United’ın bir diğer yeni transferi Nikica Jelavic oldu. 30 yaşındaki Hırvat forvet Nikica Jelavic, eski takımı Hull City’ye yaklaşık 8 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Jelavic’in Everton’a transfer bedeli açıklanmadı.

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi olan Celtic’in savunmasında önemli bir yer tutan Virgil Van Dijk, Premier Lig’e doğru adım atmak üzere. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton, Van Dijk’i sağlık kontrolünden geçirdi ve kısa sürede imza atması bekleniyor.

Papy Djilobodji Chelsea’de. 26 yaşındaki Senegalli defans oyuncusu Papy’nin transferi konusunda kulübü Nantes’dan açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre Nantes kulübü bu transfer konusunda Chelsea ile her konuda anlaşma sağladı.

Yıllardır Milan forması giyen tecrübeli futbolcu Daniele Bonera İspanya’nın yolunu tuttu. Villarreal kulübü Bonera’nın transferi için Milan kulübüyle anlaştıklarını duyurdu. 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu stoper ve sağ bek mevkilerinde oynuyor.

Manchester United yeni genç yeteneğini Fransa’dan buldu. Anthony Martial’in yeni kulübü Manchester United. Transferden yetiştirme bedeli alacak olan Olympique Lyon kulübü Martial’in transferini duyurdu.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler