SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Derin Futbol'da Hakan Ural - Ahmet Çakar birbirine girdi

En çok izlenen spor programlarından biri olan Derin Futbol’da Hakan Ural ve Ahmet Çakar kavgası yaşandı. Ahmet Çakar’ın Hakan Ural ile yaşadığı tartışmalar canlı yayına damga vurdu. İşte Derin Futbol’da yaşanan kavganın detayları.

Derin Futbol canlı yayınında Hakan Ural ve Ahmet Çakar kavgası yaşandı. Türkiye’nin en çok izlenen spor programlarından biri olan Derin Futbol , geceye damgasını vurdu. Programda yaşanan Hakan Ural ve Ahmet Çakar kavgaıs sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Tartışmanın fitilini Rasim Ozan Kütahyalı’nın yaptığı yorumlar ateşledi. Beyaz Futbol’da Fenerbahçe yorumculuğu yapan Hakan Ural’ın kendisine Twitter’dan hakaretler ettiğini öne süren Kütahyalı “Dava açabilirim, hesabını sorarım” deyince olanlar oldu. Buna yanıt sosyal medyada Hakan Ural’dan geldi ve “Maslak’a doğru geliyorum.” tweetini attı.

Hakan Ural’ın bu tweetin devamında “Ben bu varlıklara açık net diyeceğimi dedim gram ciğer yürek böbrek dalağınız varsa ..geçersiniz karsıma canlı yayında, ama yanınıza oturacağım bu Ahmet'le" sözleri sonrası Ahmet Çakar sert çıktı. Hakan Ural’a meydan okuyan ve çılgına dönen Ahmet Çakar; "Beni mesela Belgrad ormanına götürsene, bana da göstersene. Kolayı var program 2'de bitiyor. Hakan Ural biraz erkekliğin varsa 2'yi 5 geçe kapıda bekliyorum. Adamsa, erkekliği varsa, biraz böbreği yüreği varsa 2'yi 5 geçe kapıya gelecek. Artık Riva'ya mı gideriz, Belgrad ormanına mı gideriz. Gelmezse adam değil" diye konuştu.

Bu sözlerin ardından Hakan Ural’ın son tweeti; "Gelmezsem anam avradım olsun sen inmezsen adam değilsin" oldu. Bu lafın üzerine Ahmet Çakar stüdyoyu terk etti ve program belirlenen saatten erken bitti.

İşte programda yaşanan o anlar ve sonrası:


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler