SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Torku Konyaspor - Galatasaray maçı Mynet Canlı Anlatım sayfasında

Mynet Canlı Anlatım servisinde bu akşam Torku Konyaspor Galatasaray maçı canlı yayınlanacak. Torku Konyaspor - Galatasaray maçını Mynet Canlı Anlatım servisinden dakika dakika takip edebilirsiniz.

Mynet Canlı Anlatım servisinde bu akşam Torku Konyaspor - Galatasaray maçı canlı yayınlanacak. Spor Toto Süper Lig 3.hafta maçında Galatasaray bu akşam Torku Konyaspor karşısında galibiyet arayacak. Konya Büyükşehir Stadı’nda saat 21:15’te başlayacak Torku Konyaspor - Galatasaray maçının sonucu merakla bekleniyor. Bu önemli karşılaşmayı Mynet Canlı Anlatım sayfasından takip edebilirsiniz. Mynet Canlı Anlatım servisinde maçla ilgili bilgiler yer alacak. Maçın başlama düdüğünden itibaren, Torku Konyaspor - Galatasaray maçında olan biteni anında Mynet Canlı Anlatım servisinde bulabilirsiniz. Ligde ilk iki maçta henüz galibiyet elde edemeyen Galatasaray, sezonun ilk galibiyeti için Konya’da sahaya çıkacak.

Sezonu Sivasspor deplasmanında açan Galatasaray, lige 2-2 beraberlikle başladı. Ardından sahasında Osmanlıspor’u konuk eden sarı-kırmızılı ekip bu maçı 2-1 kaybetmekten kurtulamadı. Ligin ilk 3 puanı için sahaya çıkacak Galatasaray, Konyaspor’a karşı olan üstünlüğü ile dikkat çekiyor. Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanan 28 lig maçının 22’sini kazanan Cimbom, sadece 2 mağlubiyet yaşadı.

Kadroda sakatlığı bulunan Hamit Altıntop'un yanı sıra; Koray Günter, Tarık Çamdal, Jem Karacan, Bilal Kısa, Blerim Dzemaili ve Sinan Gümüş yer almadı.

TORKU KONYASPOR - GALATASARAY MAÇI MYNET CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

Hakem Fırat Aydınus’un yöneteceği Torku Konyaspor - Galatasaray maçı 29 Ağustos Cumartesi günü saat 21:15’te başlayacak. Bu önemli maç Mynet Canlı Anlatım’ın yanı sıra Lig Tv’den de izlenebilecek.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler