SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Torku Konyaspor – Galatasaray maçı canlı yayınla Lig Tv’de! Muhtemel 11’ler...

Torku Konyaspor ile Galatasaray kozlarını canlı yayınla Lig Tv’de paylaşıyor. Torku Konyaspor – Galatasaray maçı Lig Tv canlı yayınıyla izlenebilecek. İşte muhtemel 11'ler...

Torku Konyaspor ile Galatasaray, Süper Lig 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor ve çekişmeli mücadele Lig Tv’den canlı yayınlanıyor. Torku Konyaspor – Galatasaray maçı canlı yayınla Lig Tv’den izlenebilecek. 29 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21:15’te başlayacak Spor Toto Süper Lig maçı Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanacak. Maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Arkın Akgöl yapacak. Mücadele aynı zamanda Mynet Canlı Anlatım servisinden canlı yayınlanacak. Maçı takip etmek isteyen sarı-kırmızılı taraftarlar maçla ilgili tüm detaylara, gollere ve pozisyonlara dakika dakika Mynet Canlı Anlatım servisinden ulaşabilecek.

T.KONYASPOR - GALATASARAY MYNET CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

Sezona kötü bir başlangıç yapan ve iki maçta 5 puan bırakan son şampiyon Galatasaray ligdeki ilk galibiyetini almak için sahaya çıkıyor. Lige istediği başlangıcı yapamayan sarı-kırmızılı ekip, Konya deplasmanında oynadığı son 14 lig maçının dokuzunu kazanmayı başardı. Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanan 28 lig maçının 22’sini kazanan Cimbom, sadece 2 mağlubiyet yaşadı.

TFF Süper Kupa maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle ligin ilk iki haftasını cezalı geçiren Emre Çolak, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun görev vermesi durumunda takımdaki yerini alabilecek. Kadroda sakatlığı bulunan Hamit Altıntop'un yanı sıra; Koray Günter, Tarık Çamdal, Jem Karacan, Bilal Kısa, Blerim Dzemaili ve Sinan Gümüş yer almadı.

Ev sahibi Torku Konyaspor ise Süper Lig’in yeni sezonuna beraberliklerle başladı. Önce Akhisar ardından Kayserispor karşısında alınan 1-1’lik skorlarla 1 puana abone olan Torku Konyaspor, seyircisinin de desteğiyle sarı kırmızılı takımı yenme amacında.

TORKU KONYASPOR – GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

STAT: Konya Büyükşehir Stadı

SAAT: 21:15

YAYIN: Lig Tv & Mynet Canlı Anlatım

HAKEMLER: Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu, Arkın Akgöl

TORKU KONYASPOR: Kaya, Volkan, Dossa, Vukovic, Mehmet Uslu, Holmen, Sissoko, Traoke, Ali Çamdalı, Ömer Ali, Bajiç

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Selçuk, Melo, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler