SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Liverpool – West Ham United maçı canlı yayınla Lig Tv 3’te

İngiltere Premier Lig 4.hafta maçında Liverpool ile West Ham United, Lig Tv 3 canlı yayınında karşı karşıya geliyor. Lig Tv 3’ten canlı izlenecek karşılaşma 29 Ağustos Cumartesi günü saat 17:00’de başlayacak.

Liverpool – West Ham United İngiltere Premier Ligi 4.hafta maçı, 29 Ağustos Cumartesi günü saat 17:00’den itibaren Lig Tv 3’ten canlı yayınlanacak. Liverpool’un meşhur stadı Anfield Road’da oynanacak karşılaşmayı hakem Kevin Friend yönetecek. Premier Lig’e iyi bir başlangıç yapan Liverpool ile İngiltere’nin köklü kulüplerinden West Ham United arasınad oynanacak mücadele nefesleri kesecek.

Sezona 3 maçta 7 puanla başlayan Liverpool uzun süren şampiyonluk hasretini dindirebilecek mi? Liverpool’un göstereceği performans merakla bekleniyor. Lige Stoke City ve Bournemouth galibiyetleriyle başlayan Brendan Rodgers’ın öğrencileri geçen hafta deplasmanda Arsenal ile 0-0 berabere kaldı. Liverpool cephesinde Henderson ve Lallana’nın sakatlıkları nedeniyle oynaması beklenmiyor.

Konuk ekip West Ham ise lige sürpriz Arsenal galibiyetiyle başlasa da Leicester City ve Bournemouth mağlubiyetlerine engel olamadı. İki maçı da 10 kişi tamamlayan West Ham United, Liverpool karşısında sahadan puan ya da puanlarla ayrılmaya çalışacak. West Ham, Liverpool deplasmanında galibiyete hasret. West Ham United, Liverpool'a konuk olduğu son 42 Premier Lig maçında galibiyet alamadı. Zorlu deplasman öncesi Carl Jenkinson cezalı. Joey O’Brien, Carroll, Zarate, Adrian ve Valencia ise sakatlıkları bulunan oyuncular.

LİVERPOOL – WEST HAM UNİTED

STAT: Anfield Road

SAAT: 17:00

YAYIN: Lig Tv 3

HAKEM: Kevin Friend

LİVERPOOL: Mignolet; Clyne, Lovren, Skrtel, Gomez; Lucas, Milner, Can; Firmino, Coutinho; Benteke

WEST HAM UNİTED: Randolph; Tomkins, Ogbonna, Reid, Cresswell; Noble, Kouyate, Obiang, Payet, Jarvis; Sakho

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler