SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Newcastle United – Arsenal maçı canlı yayınla Lig Tv 3’te

İngiltere Premier Ligi 4.hafta açılış maçı Newcastle United – Arsenal maçı Lig Tv 3’ten canlı yayınlanacak. Newcastle Utd. – Arsenal maçı 29 Ağustos Cumartesi saat 14:45’te başlayacak.

Newcastle United ile Arsenal kozlarını İngiltere Premier Ligi 4.hafta açılış maçında paylaşacak, zorlu mücadele Lig Tv 3 kanalından canlı yayınlanacak. 29 Ağustos Cumartesi günü saat 14:45’te başlayacak Newcastle Utd. – Arsenal maçı canlı yayınla Lig Tv 3’ten izlenebilecek. 29 Ağustos Cumartesi günü saat 14:45’te başlayacak maçı hakem Andre Marriner yönetecek. Newcastle United’ın sahası St.James Park’ta oynanacak maç öncesi iki takım da iddialı.

Ev sahibi Newcastle United lige iyi bir başlangıç yapamadı. İlk 3 maçta yalnızca 2 puan toplayabilen siyah-beyazlı ekipte teknik direktör Steve McClaren takımının son halinden memnun. Ligde son maçta Man. Utd. deplasmanından 1 puanla ayrılmayı başaran Newcastle Utd., hafta içi İngiltere Lig Kupası maçında da Northampton’u 4-1 mağlup etmeyi başardı.

Konuk ekip Arsenal’de ise işler beklendiği gibi başlamadı. İlk 3 maçta 5 puan bırakan Arsene Wenger’in öğrencilerinin Newcastle deplasmanında neler yapacağı merak konusu. Geçen hafta sahasında Liverpool ile golsüz berabere kalan Arsenal, Newcastle United'a karşı oynadığı son dokuz Premier Lig maçında mağlubiyet yüzü görmedi. Bu maçla ilgili bir diğer dikkat çeken istatistikte ise, Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger ve Newcastle United teknik direktörü Steve McClaren daha önce 10 defa karşı karşıya geldi ve Arsene Wenger sadece bir defa kaybetti.

NEWCASTLE UNİTED – ARSENAL

STAT: St.James Park

SAAT: 14.45

YAYIN: Lig Tv 3

HAKEM: Andre Marriner

NEWCASTLE UNİTED: Krul; Janmaat, Coloccini, Taylor, Haidara; Anita, Colback, Wijnaldum, Perez, Obertan; Cisse

ARSENAL: Cech; Bellerin; Gabriel, Koscielny, Monreal; Coquelin, Cazorla; Ramsey, Ozil, Sanchez; Giroud

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler