SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'nin rakipleri arasında Ajax ve Celtic bulunuyor

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi rakipleri belli oldu. UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek temsilcimiz Fenerbahçe’nin rakipleri, Monaco’da yapılan kura çekimiyle belirlendi.

Fenerbahçe’nin rakipleri bugün yapılan kura çekimiyle belli oldu. UEFA Avrupa Ligi’nde başarı peşinde koşacak Fenerbahçe’nin rakipleri Monaco Grimaldi Forum’da yapılan kura çekimiyle belirlendi. Temsilcimiz Fenerbahçe kura çekimine 3.torbadan katıldı. Bu sezon Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi ön elemesiyle başlayan sarı-lacivertli ekip, Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk’e elenerek UEFA Avrupa Ligi’nin yolunu tutmuştu. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Yunanistan ekibi Atromitos’u eleyerek gruplara kalmaya hak kazanan Fenerbahçe’nin rakipleri bir hayli dişli. Sarı Kanaryalar 1., 2. ve 4. torbadan birer takımla 4'lü grupta yer aldı.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçını 17 Eylül Perşembe günü oynayacak. Diğer maçların tarihleri ise 1-22 Ekim, 5-26 Kasım ve son maç 10 Aralık.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN RAKİPLERİ:

Fenerbahçe bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde A Grubu'nda yer alacak. Fenerbahçe'nin rakipleri arasında ilk torbadan Hollanda devi Ajax ve ikinci torbadan İskoçya'nın ünlü takımı Celtic yer alıyor. Tarihinde Şampiyon Kulüpler Kupası şampiyonlukları bulunan ve 90'lı yıllarda Avrupa kupalarında fırtına gibi esen Ajax, Avrupa'nın altyapısı olarak biliniyor.

İskoç devi Celtic ise, ezeli rakibi Rangers'ın alt lige düşürülmesinden sonra İskoçya Premier Ligi'ni domine etti.

Fenerbahçe'ye son torbadan gelen rakip ise Norveç takımı Molde oldu. Şu anda devam eden Norveç 1.Ligi'nde 8 galibiyet 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 7.sırada yer alan Molde, Fenerbahçe için kış aylarında zorlu bir deplasman olacak.

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler