SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe Lazar Markovic transferini borsaya bildirdi

Fenerbahçe’de Lazar Markovic sürprizi. Liverpool’un Sırp yıldızı Lazar Markovic gece yarısı operasyonuyla KAP’a bildirildi. Fenerbahçe sessiz ve derinden yürüttüğü Markovic transferini KAP’a bildirdi. Lazar Markovic kimdir?

Lazar Markovic sarı-lacivertli formaya doğru. Fenerbahçe’de gece yarısı sürpriziyle Lazar Markovic ismi KAP’a bildirildi. Peki Lazar Markovic kimdir? Liverpool forması giyen Sırp futbolcu Lazar Markovic, Fenerbahçe’ye transfer olmak üzere. Fenerbahçe Kulübü'nden Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamaya göre Fenerbahçe, Lazar Markovic’in transferi için Liverpool ile görüşmelere başladı. KAP’a yapılan açıklama şu şekilde:

"Sırp oyuncu Lazar Markovic’in transferi için kulübü Liverpool ve kendisi ile görüşmelere başlanmıştır.”

Bu haber Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı. Peki Lazar Markovic kimdir?

21 yaşındaki genç futbolcu Lazar Markovic Sırbistan doğumlu. Orta sahanın sağ kanat mevkisinde etkili bir oyun ortaya koyan Markovic zaman zaman sol kanatta ya da forvet arkasında da oynayabiliyor. Futbol kariyerine Partizan’ın U19 takımında başlayan Markovic, daha sonra Partizan’ın A takımına yükseldi ve takımda forma giymeye başladı. 2 yıl önce 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Benfica’ya transfer olan Markovic, ertesi yıl da 25 milyon Euro bonservis bedeliyle Liverpool’un yolunu tuttu. 20 kez Sırbistan Milli takımı formasını giyen genç yıldız bu maçlarda 3 gole imza attı. Lazar Markovic geçen sezon Liverpool ile 34 maça çıktı ve bu maçlarda 3 gol atarken 1 de asist yaptı.

GÜNÜN DİĞER ÖNE ÇIKAN FENERBAHÇE HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler